Tippeligatips. 4. plass: Odds BK

I den svenske Allsvenskan gir fjerdeplass medalje, det gjør det heldigvis ikke i Tippeligaen. Årets fjerdeplass, og akkurat utenfor medaljeplass, tror vi går til et lag fra Skien. Det er ikke så mye du kan si om Odds BK, men når det er noe du vil si så er det som oftest negativt. Odd er … Fortsett å lese «Tippeligatips. 4. plass: Odds BK»

I den svenske Allsvenskan gir fjerdeplass medalje, det gjør det heldigvis ikke i Tippeligaen. Årets fjerdeplass, og akkurat utenfor medaljeplass, tror vi går til et lag fra Skien.

Det er ikke så mye du kan si om Odds BK, men når det er noe du vil si så er det som oftest negativt. Odd er en klubb som skylder så mye sjarme at om den hadde vært med på Luksusfellen så ville de ikke visst hva de skulle gjøre.

Årets profiler, de som skal trekke publikum, er trener Dag Eilev Fagermo, spissene Frode Johnsen og Olivier Occean – samt publikumsmagneten Jone Samuelsen.

Heldigvis for Odd er det ikke sjarme som vinner poeng, men kvalitet på banen. De har riktignok mistet spennende spillere som Herolind Shala og André Hanssen, men allikevel besitter de kvalitet i alle ledd.

På topp har de evigunge Frode Johnsen og ungkalven Olivier Occéan. Begge to er målgarantister. Nevnte Jone Samuelsen er kanskje ikke verdens mest spennende fotballspiller, men han er stødig. Forsvaret er forsterket med Espen Ruud. sI mål skal Sondre Rossbach stå og han er heller ikke en dårlig spiller.

Konklusjon

Odds BK har ingen diamanter. Det er et veldig grått lag, men det er et lag som er stødig. Fagermo har satt sammen en gjeng spillere som sammen klarer å gjøre mye ut av seg selv. Derfor tror vi at Odd kommer til å være der oppe. Blir det medalje? Antageligvis ikke, men de kommer til å slåss om det.

Overganger

Inn:

 • Olivier Occéan – Eintracht Frankfurt, lån til 15. juli
 • Oliver Berg – Raufoss
 • Espen Ruud – Odense

Ut:

 • Herolind Shala – Sparta Praha
 • Christer Kleiven – Vigør
 • Snorre Krogsgård – Halmstad
 • André Hansen – Rosenborg
 • Henrik Kjeldsrud Johansen – Fredrikstad, lån hele sesongen

VPNs tabelltips 2015

 1. Odds BK
 2. Strømsgodset
 3. FK Haugesund
 4. Tromsø
 5. Viking
 6. Sarpsborg 08
 7.  Stabæk
 8. Aalesund FK
 9. Mjøndalen
 10. Bodø/Glimt
 11. Start
 12. Sandefjord
 13. Lillestrøm SK

VPN tipper Tippeligaen 2015. Frem mot seriestart vil vi komme med et nytt lag hver eneste dag! Så følg med.

 

2 kommentarer til «Tippeligatips. 4. plass: Odds BK»

Legg igjen en kommentar