Spillernes middagsselskap – du er invitert

Onsdag etter at Strømsgodset er pryla på Ullevaal arrangerer Vålerengas spillere middag og du er selvsagt invitert. Det er ventet at spillerne byr på seg selv, i tillegg til andre underholdningsbidrag under bespisningen. Åstedet for middagsserveringen er Wallmans salonger ved Mølla. Både herre- og damelaget står som vertskap denne vårkvelden, og de skal sørge for … Fortsett å lese «Spillernes middagsselskap – du er invitert»

Onsdag etter at Strømsgodset er pryla på Ullevaal arrangerer Vålerengas spillere middag og du er selvsagt invitert. Det er ventet at spillerne byr på seg selv, i tillegg til andre underholdningsbidrag under bespisningen.


Åstedet for middagsserveringen er Wallmans salonger ved Mølla. Både herre- og damelaget står som vertskap denne vårkvelden, og de skal sørge for å underholde deg i tillegg til å få deg både mett og utørst.

På vei inn til Wallmans tryller Vålerenga janitsjar ut liflige toner når du vandrer opp den røde løperen og, som seg hør og bør, blir fotografert. Akkurat sånn som vi kjenner det fra prisutdelinger i Hollywood. Fint skal det jo være.

Vel inne får du servert både tre retters middag og to glass drikke. Her kan du sikkert velge hva du vil ha i glasset, og vi gjetter på at ølet får god omsetning denne kvelden. Det håper vi Wallmans har gjettet på og, ville jo vært drøyt flaut å gå tom for kornprodukter. Til middagen får du underholdning. Mengder underholdning. Vi nevner i fleng:

– Catwalk med Vålerengas herrelag
– Catwalk med Vålerengas damelag
– Presentasjon av alle spillerne
– Intervjuer med utvalgte spillere
– Filmpremiere

Ikke minst skal Unni Wilhelmsen fremføre ”Mitt Vålerenga”. Vi vil påstå at dette er verdt turen aleine. Wilhelmsens versjon er det ypperste vi kan fremdrive av gåsehudfaktor her i landet!

Alt dette er vel og bra, men det stopper ikke der. Vålerenga har greid å spa frem Freddy dos Santos fra glemselen og denne Vålerengahelten skal være konferansier. Der har du og en solid dose gåsehudfaktor.

Denne helaftenen koster Vålerengas tapre soldater 750 kroner og du melder deg på, og betaler, via denne nettsiden.

 

En kommentar til «Spillernes middagsselskap – du er invitert»

Legg igjen en kommentar