Høy temperatur på Vålerengatrening

I påskesola tok vi turen til Valle for å se hvordan Vålerenga har det, kun dager før seriestarten. Sivert Heltne Nilsen fikk en smell i skallen mens Herman Stengel og Niklas Gunnarsson var i munnhuggeri. Det begynner å svinge. Etter litt morgengymnastikk og generell oppvarming ble truppen delt inn i tre lag for litt intensiv … Fortsett å lese «Høy temperatur på Vålerengatrening»

I påskesola tok vi turen til Valle for å se hvordan Vålerenga har det, kun dager før seriestarten. Sivert Heltne Nilsen fikk en smell i skallen mens Herman Stengel og Niklas Gunnarsson var i munnhuggeri. Det begynner å svinge.

Etter litt morgengymnastikk og generell oppvarming ble truppen delt inn i tre lag for litt intensiv trening. Halv fotballbane, store mål og fem spillere på banen med beskjed om å være tett på hverandre måtte bli gøy å se på.

I forhold til holding registrerer vi at Vålerengas tapre soldater har blitt gode i vinter, det var bokstavelig talt så fillene fløy. I hvert fall var det opptil flere som nær fikk nappa av seg vestene. Hvem som var best er vanskelig å bedømme, det vi registrerte er at intensiteten og vilja var høy.

Sivert Heltne Nilsen og Morten Berre var i frisk duell på et tidspunkt, og da fikk Sivert en albue av Berre. Selv om det ikke så ut for at Berre gjorde det med vilje så det heller ikke ut for at det gjorde noe mindre vondt for Sivert som blei satt ut i opptil flere minutter. Vi tror det gikk ganske greit, Sivert både spilte og skarra videre etter en stund.

Noe uenighet om frispark, eller noe sånt, noterer vi også på blokka. Herman Stengel og Niklas Gunnarsson var tydelig forbanna på hverandre mot slutten av økta. Det er egentlig ganske stas at det smeller litt på treninger så lenge man er ferdig med det når treninga er over.

Nå venter et par dagers hvile på troppen før de samles til trening på Ullevaal igjen lørdag. Om vi ikke tar mye feil starter treninga 10:00 og er åpen. Det er altså en gyllen mulighet til å ta troppen i nærmere øyesyn før kampen mot Strømsgodset og slå ihjel litt tid med familien. Gratis påskeaktiviteter vokser ei på trær.

Se flere bilder fra treninga her. 

Legg igjen en kommentar