Dagboka påskeonsdag 2015

Noen setter spesiell pris på Vålerenga og vi setter spesiell pris på at påsken snart er over I går kveld meldte VG-sporten at milliardær Øystein Stray Spetalen utlover dusør til Sandefjord for å banke Molde og Vålerenga kommende sesong. 100.000 for seier, 50.000 for uavgjort. Det går ikke fram hvorfor han ikke setter pris på … Fortsett å lese «Dagboka påskeonsdag 2015»

Noen setter spesiell pris på Vålerenga og vi setter spesiell pris på at påsken snart er over

I går kveld meldte VG-sporten at milliardær Øystein Stray Spetalen utlover dusør til Sandefjord for å banke Molde og Vålerenga kommende sesong. 100.000 for seier, 50.000 for uavgjort.

Det går ikke fram hvorfor han ikke setter pris på eventuelle seire mot noen av de tretten andre lagene i tippeligaen. Når det kommer til stykket kommer det ikke spesielt godt fram hva som motiverer pengemishandleren til nettopp å velge Molde og Vålerenga. En av grunnene er visstnok at Molde er en «fullstendig kjønnsløs klubb», som Spetalen selv karakteriserer klubben. Det er tydelig at ubegrenset tilgang på penger ikke er nok til å skaffe mannen et noenlunde akseptabelt ordforråd.

At det settes pris på skalpen til Vålerenga kan føres på kontoen «vi hater alle – alle hater oss», men i dette tilfellet er nok beveggrunnene noe helt annet. Det vi er vitne til er rett og slett en intern selskapsleik i gutteklubben Grei der Stray Spetalen ofrer småpengene sine for å ta rotta på rivalene Røkke og Trøim. Så pinlig enkelt.

NFF-nytt
Vi har etterhvert blitt vant til poengtrekk for økonomisk elendighet og fotballbyråkratisk rot og surr i klubbene. Nytt av året er at forbundet nå har anledning til å dele ut ekstrapoeng til klubber med spesielt god innsats på nevnte områder. Det er vel da ikke helt utenkelig at den økonomiske snuoperasjonen i Vålerenga kan kvalifisere til et velfortjent tilleggspoeng, ja kanskje til og med en trepoenger i løpet av de nærmeste sesongene.

Vi gleder oss også over et av de nye tiltakene for å få publikum tilbake til tribunene. Vi har altfor lenge stilltiende funnet oss i å bli behandlet som kriminelle når vi skal inn gjennom telleapparatene (apparater som forsåvidt er unødvendige siden NFF driter i å telle hvor mange eller få som faktisk slippes gjennom portene). Utidig kroppsvisitasjon er en saga blott. Noen vil nok savne det og derfor velge TV og sofagriseri, mens vi fleste andre har fått en grunn mindre til å sky tribunelivet.

Vålerenga – O Fortuna
En litt langvarig kirkelig høytid er det som skiller oss fra å komme i gang med vår egen rellion. Nyt denne videoen mens du venter. Ha en riktig god påske!

En kommentar til «Dagboka påskeonsdag 2015»

Legg igjen en kommentar