Aprilsnarr: NFF knuser stadiondrømmen

Når noe kan gå galt, så gjør det gjerne det. Luftslott vil falle og sandslott knuses. Nå gjør NFF alt for at stadiondrømmen forblir nettopp det; en drøm. Dette var VPN sin aprilsnarr i 2015. For den ekte saken, les her. Det finnes noen gode sjeler i NFF og det er gjennom dem VPN har … Fortsett å lese «Aprilsnarr: NFF knuser stadiondrømmen»

Når noe kan gå galt, så gjør det gjerne det. Luftslott vil falle og sandslott knuses. Nå gjør NFF alt for at stadiondrømmen forblir nettopp det; en drøm.

Dette var VPN sin aprilsnarr i 2015. For den ekte saken, les her.

Det finnes noen gode sjeler i NFF og det er gjennom dem VPN har fått tak på et internt dokument som sier at Vålerenga ikke vil få spille på egen stadion i uoverskuelig framtid. Bakgrunnen for dette er en klausul i kontrakten det forrige ASA-et tegnet med Ullevaal stadion AS/NFF vedrørende videre spill på Ullevaal.

Konkret hva klausulen er ikke kjent for VPN, men etter hva vi erfarer så går det ut på at forrige ASA har bundet klubben til spill på Ullevaal stadion i en tidsramme på til sammen 40 år.

Åge Petter Christiansen, prosjektleder for stadionprosjektet, sier til VPN: «Vi er kjent med at Norges Fotballforbund sitter på en avtale som ble gjort med det forrige ASA-et som binder Vålerenga til Ullevaal stadion i en periode på 30 til 40 år».

Han fortsetter «vi ble gjort oppmerksom på dette gjennom en tredjepart og tok kontakt med Ullevaal stadion/NFF med en gang dette ble kjent».

Svaret NFF/Ullevaal stadion ga til prosjektgruppen var der i mot nedslående. «De er ikke interessert i å gå i dialog om å avslutte avtalen. Vålerenga er en stor inntektskilde for Ullevaal stadion og de ser at om vi flytter både reklameinntekter og supportere vil NFF aldri få realisert sin egen drøm om stadion som tar 52.000».

Vi i VPN veit ikke hva vi skal si. Vi tok uansett kontakt med NFF for å få klarhet i hva som har kommet fram, men verken ledelsen i NFF eller Ullevaal stadion AS er interessert i å snakke med oss.

Dette er ikke annet enn en skandale. Prosjektet har kommet langt fram, og all informasjon burde være kjent. Hvem som har gjort hva (eller i dette tilfellet ikke gjort) er fortsatt usikkert. Akkurat hvor skylda ligger skal vi heller ikke være for bastante med å kommentere, men mye tyder på at NFFs irrganger igjen har kastet seg om kull for å gjøre livet surt for Vålerengas supportere, spillere og alle andre som er glade i klubben.

Saken vil bli oppdatert så fort vi har mer informasjon.

Dette var VPN sin aprilsnarr i 2015. For den ekte saken, les her.

10 kommentarer til «Aprilsnarr: NFF knuser stadiondrømmen»

Legg igjen en kommentar