Tippeligatipset. 7. plass: Tromsø

Tromsø er igjen i Tippeligaen og med en trener sugen på suksess kan det bli fart på gutan i 2015. Steinar Nilsen er lagd for Tromsø. La det bare være klart en gang for alle. Han prøvde å stikke av som spiller, men kom tilbake. Han prøvde å komme seg vekk etter sin første periode, … Fortsett å lese «Tippeligatipset. 7. plass: Tromsø»

Tromsø er igjen i Tippeligaen og med en trener sugen på suksess kan det bli fart på gutan i 2015.

Steinar Nilsen er lagd for Tromsø. La det bare være klart en gang for alle. Han prøvde å stikke av som spiller, men kom tilbake. Han prøvde å komme seg vekk etter sin første periode, men kom tilbake. Nå bør han bli der resten av karrieren. Noe annet er hverken Tromsø eller Steinar Nilsen tjent med.

Årets Tromsø budsjett går faktisk ned ifølge lokalavisa der oppe. Fra 61,5 millioner i 2014 til 58 millioner i 2015. Da må vi faktisk spørre: Hvem har stikki av med penga de tjene på Europa League i fjor? Tromsø vant, som noen kanskje husker, cupen i 2013, samtidig som at de rykket ned. I Europa League gikk det ikke like bra, men de tjente 24,5 millioner kroner i penger fra UEFA. Har man kasta bort alt det allerede? På hva?

Siden opprykket i fjor har det vært noen endringer i spillerstallen. Midtbanespiller Thomas Kind Bendiksen har dratt til en høyere lønning og fast plass på benken i Molde, Lars Herlofsen har dratt til Sandefjord og stopperbautaen Miika Koppinen har lagt opp. Inn har de også fått noen spillere, Magnar Ødegaard kom i retur fra Molde, Gjermund Åsen kommer fra Ranheim, Marcus Hansson fra Gefle, Christian Landu Landu fra Viking og så har de fått hentet vår gamle «kongen i kasse – Gudmund Taksdal Kongshavn.

Konklusjon

Tromsø + Steinar Nilsen = suksess. Det er vi ganske sikre på. Men det er nok litt tidlig å skulle blande seg inn i medaljekampen. «Gutan» må nok være fornøyd med å sikre plassen og lande et sted midt på tabellen i år.

Laget ser også ut til å ha kommet godt fra overgangsvinduet, selv om de nok kommer til å merke at Bendiksen og Koppinen er borte. Alt i alt gjør det at vi tipper Tromsø på 7. plass i år.

Møter mot Vålerenga i 2015

 • Tromsø – Vålerenga på Alfheim Stadion, 12. mai klokka 18.00.
 • Vålerenga – Viking på Ullevål, 9. august. Kampen kan bli flyttet pga TV.

Overganger

INN:

 • Pål Vestly Heigre – Viking, lån til 22. juli
 • Gudmund Taksdal Kongshavn – Vålerenga
 • Magnar Ødegaard – Molde
 • Gjermund Åsen – Ranheim
 • Marcus Hansson – Gefle
 • Christian Landu Landu – Viking

UT:

 • Thomas Kind Bendiksen – Molde
 • Lars Herlofsen – Sandefjord
 • Miika Koppinen – legger opp
 • Lars Henrik Andreassen – ute av kontrakt

VPNs tabelltips 2015

 1. Tromsø
 2. Viking
 3. Sarpsborg 08
 4.  Stabæk
 5. Aalesund FK
 6. Mjøndalen
 7. Bodø/Glimt
 8. Start
 9. Sandefjord
 10. Lillestrøm SK

VPN tipper Tippeligaen 2015. Frem mot seriestart vil vi komme med et nytt lag hver eneste dag! Så følg med.

2 kommentarer til «Tippeligatipset. 7. plass: Tromsø»

Legg igjen en kommentar