Dagboka mandag 30. mars 2014

Hockeysesongen er over, damene har startet serien med et smell og påsken er over oss. Snipp, snapp, snute.. Så var hockeysesongen for Vålerenga ute. Det ble et nytt tap mot Åjlars på lørdag. Lenge så det ut til at Vålerenga skulle ta hjem seieren, men neida. På stillinga 4-1 i sisteperiode så skrur Åjlars på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. mars 2014»

Hockeysesongen er over, damene har startet serien med et smell og påsken er over oss.

Snipp, snapp, snute..

Så var hockeysesongen for Vålerenga ute.

Det ble et nytt tap mot Åjlars på lørdag. Lenge så det ut til at Vålerenga skulle ta hjem seieren, men neida. På stillinga 4-1 i sisteperiode så skrur Åjlars på turboen og scorer like greit tre ganger. I tredje periode så taper Vålerenga faktisk skuddstatistikken 14-1! Det er en tilnærmet skandale, hvertfall med tanke på at det var Åjlars som også hadde flest minutter i utvisningsboksen.

Dermed var det duket for Sudden Death, uten at det hjalp veldig. Etter første overtidsperiode stod det fortsatt 4-4 og først etter 13. minutter i 5. periode så får Åjlars inn et skudd som går rett i mål. Dermed er kampen over, etter nøyaktig 93 spilte minutter. Hele bruduljen tok 3 timer og 50 minutter, Jordal var halvtomt tilslutt og det hele drøya veldig.

Vif-hockey TV har lagt ut et intervju med direktør Kjær og kaptein Brede her:

Dermed er det sommerferie for hockeygutta, ikke akkurat velfortjent etter hva de har vist denne sesongen.

Smell mot Klepp

Damelaget sesongåpnet borte mot Klepp i helga. Det gikk heller ikke veldig bra og hjemmelaget vant 3-1. Vålerenga fikk sitt trøstemål på straffe mot slutten, uten at det gjør ting veldig mye bedre.

Referat og bilder finner du i egen sak.

Tabelltips

Både TV2 og VG tipper Vålerenga på 5. plass, vi avslører ikke hvor vi tipper Vålerenga enda, men vi begynner å nærme oss. Så langt har vi avslørt tips for 8.-16. plass og senere i dag følger 7. plassen. Der har du hvert fall mye lesestoff:

  1. Viking
  2. Sarpsborg 08
  3.  Stabæk
  4. Aalesund FK
  5. Mjøndalen
  6. Bodø/Glimt
  7. Start
  8. Sandefjord
  9. Lillestrøm SK

Sesongkort

Det er aldri for seint å skaffe seg sesongkort og har du ikke gjort det enda, så vel dette være en fin dag å gjøre det på.

Klubben vet heldigvis hvor late vi er og tilbyr seg å ordne alt for oss. Eneste du trenger å gjøre er å sende en tekstmelding til 2242 med kodeord VIFsesong, så ringer Sjappa deg opp. Eller så kan du gjøre det hele her på webben.

Har du allerede kjøpt sesongkortet så kan det nå hentes i Sjappa (så lenge du ikke akkurat kjøpte det altså).

Enkelt og greit der altså.

Legg igjen en kommentar