Dagboka tirsdag 31. mars 2015

Tippeligastart og hockeyslutt. Dagboka ser i dag på baller og pucker. Mest på baller. Hockeyslutt og Tippeligastart Vanligvis så kjemper Tippeligastarten mot sluttspillet i hockeyen. I år så er vi i den uheldige situasjon at vi slipper det. Det er både rimelig møkk, og veldig bra. Nå kan vi kanskje få tilnærma fullsatt Ullevaal tidlig … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 31. mars 2015»

Tippeligastart og hockeyslutt. Dagboka ser i dag på baller og pucker. Mest på baller.

Hockeyslutt og Tippeligastart

Vanligvis så kjemper Tippeligastarten mot sluttspillet i hockeyen. I år så er vi i den uheldige situasjon at vi slipper det. Det er både rimelig møkk, og veldig bra. Nå kan vi kanskje få tilnærma fullsatt Ullevaal tidlig i sesongen – sett at det går bra mot Strømgodset altså. Vålerenga Hockey tar tidlig sommerferie, Vålerenga Fotball starter sesongen akkurat tidsnok.

For starten av april er egentlig helt riktig tid å starte. Det er ikke midt under world cup-avslutninga i langrenn og det har begynt å bli varmt i været. Ok – det er dog ikke supervarmt mellom 19:00 og 21:00 6. april, men det er helt ok. Vi skal uansett feire oss varme. Hoppe, sprette og synge.

Strømsgodset kommer på besøk

Tippeligaen begynner altså neste uke. Strømsgodset er første laget ut og hvor godt hadde det ikke smakt med enda en 3-0-seier over bygdelaget fra Drammen. Forrige oppgjør på Ullevaal endte altså 3-0 til oss. Örnen scora to, og Grindheim ønska Martin Ødegaard velkommen til Tippeligaen. I år så satser vi på to mål av Brown og at Grindheim tar i mot Iver Fossum.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iC8jYPbkvzA

VPN tror på en reprise av resultatet, men naturligvis andre målscorere. Dette, våre venner, dette blir gøy.

Dessuten kan du få billetter til kampen for 25 spenn per person, helt gratis, eller så kjøper du deg rett og slett sesongkort.

Vålerenga i dag

Vi møtes på Bohemen eller Vertshuset, også snakker vi litt om breddeidretten i Europa som fyller tomrommet mellom november og april.

Legg igjen en kommentar