Sesongåpning mot en klepp

Klepp omtales som et fiskeredskap med stor metallkrok uten mothake til å løfte fisken over ripa med. Er du ikke forsiktig kan du ende opp med å skade fiskens kjøtt og forringe kvaliteten. Ikke nok med det, klepp er også den nest største jordbrukskommunen i Rogaland. På mange måter kan man si det her bønda … Fortsett å lese «Sesongåpning mot en klepp»

Klepp omtales som et fiskeredskap med stor metallkrok uten mothake til å løfte fisken over ripa med. Er du ikke forsiktig kan du ende opp med å skade fiskens kjøtt og forringe kvaliteten.

Ikke nok med det, klepp er også den nest største jordbrukskommunen i Rogaland. På mange måter kan man si det her bønda kommer fra, i tillegg til Klepp idrettslag. Det er bondetuppene fra Klepp Vålerengas damer møter i årets første treningskamp førstkommende søndag.

Fiffig nok var det nettopp Klepp som var Vålerengas motstander i siste serierunde i fjor, en kamp Vålerenga vant 3-4.

Totalt sett endte fjorårets sesong med niendeplass til Klepp og sjuendeplass til Vålerenga. Legg til at Vålerenga har hatt flere gode treningskamper hvor de blant annet har slått Trondheims Ørn (3-0), Amazon Grimstad (1-4) og Arna Bjørnar (2-0) er det ingen grunn til å forvente annet enn seier mot bondetuppene.

Vålerenga slo Trondheims Ørn 3-0 i treningskamp
Vålerenga slo Trondheims Ørn 3-0 i treningskamp

 

Årets mål for Vålerenga skal være topp 6. Her blir vi forvirra og detter fullstendig av lasset. Med tanke på utviklinga laget har hatt er det ingen grunn til at de ikke skal sikte seg inn på topp 4. Lillestrøm, Stabæk og Kolbotn suger alle balle (eller ikke, vi dømmer ingen) og er vanskelig å gjøre noe med foreløpig. Dermed får de bare finne seg i å være favoritter også denne sesongen. Foruten Vålerenga er resten av Toppserien strengt tatt listefyll og vi føler det er argument godt nok for at det blir fjerdeplass til Vålerenga.

Om du vil ta turen til Klepp er det fullt mulig å få unna på palmesøndag så du har resten av påska til fri utfoldelse i hovedstaden. Snakk med ditt lokale NSB-kontor, så ordner de biffen for deg.

Kampen starter 16:00, og om du er forhindret fra å møte personlig skal vi nok sørge for å oppdatere deg i sosiale medier.

En kommentar til «Sesongåpning mot en klepp»

Legg igjen en kommentar