Dagboka torsdag 26. mars 2015

Vinter’n slipper ikke taket og det håper vi heller ikke at iskrigerne våre gjør. Ny kamp på isen i kveld. Sjansene er store for at den resulterer i vinn eller forsvinn for Vålerenga på Jordal lørdag klokka 16. Men pøkken er flat, så her kan alt skje. Og like sikkert som påskeuka nærmer seg begynnelsen, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. mars 2015»

Vinter’n slipper ikke taket og det håper vi heller ikke at iskrigerne våre gjør.

Ny kamp på isen i kveld. Sjansene er store for at den resulterer i vinn eller forsvinn for Vålerenga på Jordal lørdag klokka 16. Men pøkken er flat, så her kan alt skje. Og like sikkert som påskeuka nærmer seg begynnelsen, like sikkert nærmer Vålerengas lidelsehistorie seg slutten. Men fortvil ikke. Vi står opp den andre dag, uten kølle og hjelm, men med kortbukser og knotter på grønt gress. I år så tar vi alt.

Ellers? Jo, klubben ser på mulighetene til å arrangere showkamp mot en eller annen europeisk storhet i sommer. Dagens VG veit at det blir Real Madrid. Martin Ødegaard veit ingenting, men syns det hadde vært kult å møte Enga. Det eneste Vålerenga veit er at en eventuell kamp ikke nødvendigvis blir spilt i beste Norway Cup tid.

Hvis vi skulle få napp med noen store klubber, så er det de som dirigerer datoen, sier daglig leder Stig Ove Sandnes til VG

Servilt å bøye seg for bønder, sier vi. Utover det har vi lite å si, men vi er ikke aleine om å være nedsnødd i dag.

Ha en god torsdag !

Legg igjen en kommentar