12. plass: Mjøndalen

VPN tipper Tippeligaen 2015. Nå er vi kommet til 12. plass hvor vi regner med at bruntrøyene fra Mjøndalen ender sesongen. Endelig er Mjøndalen tilbake i Tippeligaen. Det har gått noen år siden sist, faktisk må vi helt tilbake til 1992 for å finne sist gang Mjøndalen var i Norges øverste divisjon. Først og fremst … Fortsett å lese «12. plass: Mjøndalen»

VPN tipper Tippeligaen 2015. Nå er vi kommet til 12. plass hvor vi regner med at bruntrøyene fra Mjøndalen ender sesongen.

Endelig er Mjøndalen tilbake i Tippeligaen. Det har gått noen år siden sist, faktisk må vi helt tilbake til 1992 for å finne sist gang Mjøndalen var i Norges øverste divisjon.

Først og fremst må vi bare si takk til Mjøndalen. Dere sendte på vakkert vis Brann rett ned i 2014. TAKK!

Så til 2015. Rykker Mjøndalen rett ned igjen? Nei. Selv om det ikke er kommet mange forsterkninger inn for bruntrøyene så har de en entusiasme og vilje som vi tror kan holde lenge i årets Tippeliga.

Ingen spillere er gått ut etter opprykket, men to er kommet inn. 22-åringen Tim André Nilsen har kommet fra Sogndal hvor han ikke imponerte veldig (scoret kun 5 mål), men han imponerte voldsomt i Nest-Sotra sin 2013-sesong hvor han scoret 20 mål på 25 kamper. De har også hentet vingen Michael Stilson fra Lokmotiv Oslo.

En fordel for en klubb som Mjøndalen hvis problemer skulle dukke opp i løpet av våren er at så er det en haug med spillere uten Tippeliga-kontrakt som står klare til å spille. Spillere med masse erfaring, som sikkert er ganske billige i drift.

Konklusjon

Det Mjøndalen mangler på ferdigheter og erfaring tar de igjen med entusiasme og vilje. Vel, hvert fall noe av det. Og det kan fort være nok til at de overlever årets tippeliga.

At de har flaks med at flere klubber sliter økonomisk bedrer også sjansene for at Mjøndalen fornyer sin Tippeliga-kontrakt i november.

Møter mot Vålerenga i 2015

  • 16. mai: Vålerenga – Mjøndalen på Ullevål, klokka 15.30.
  • 20. september: Mjøndalen – Vålerenga på Mjøndalen Stadion, kampen kan bli flyttet pga TV.

Overganger

INN:

  • Tim André Nilsen – Sogndal
  • Michael Stilson – Lokomotiv Oslo

UT: Ingen

VPNs tabelltips 2015

  1. Mjøndalen
  2. Bodø/Glimt
  3. Start
  4. Sandefjord
  5. Lillestrøm SK

VPN tipper Tippeligaen 2015. Frem mot seriestart vil vi komme med et nytt lag hver eneste dag! Så følg med.

4 kommentarer til «12. plass: Mjøndalen»

Legg igjen en kommentar