Superspiss klar for Vålerenga

Vålerenga bekrefter nå at klubben er enig med en overgang for Deshorn Brown fra Colorado Rapids. Vi har ventet det i noen dager nå og nå er det endelig bekreftet. Deshorn Brown blir Vålerengas nye superspiss. Brown kommer til Oslo neste uke for å gjennomføre den medisinske testen og slutte seg til laget. Brown har … Fortsett å lese «Superspiss klar for Vålerenga»

Vålerenga bekrefter nå at klubben er enig med en overgang for Deshorn Brown fra Colorado Rapids.

Vi har ventet det i noen dager nå og nå er det endelig bekreftet. Deshorn Brown blir Vålerengas nye superspiss. Brown kommer til Oslo neste uke for å gjennomføre den medisinske testen og slutte seg til laget. Brown har signert en kontrakt som varer frem til 1. september 2018, altså 3,5 år.

deshorn brownVidere om Deshorn Brown så er han født i Manchester på Jamaica 22. desember 1990. Han har spilt for Colorado siden 2013 og har notert seg for 20 mål på 62 kamper. For det jamaicanske landslaget har han spilt 7 kamper og scora 2 mål. Han gikk på University of Central Florida og ble i 2013 draftet som nummer 6 i første runde.

Han er 188 cm høy og veier 77 kilo.

Er du på twitter så finner du han her: https://twitter.com/strika09

Fornøyd Vålerenga-trener
Kjetil Rekdal sier følgende om spisskjøpet:

– Vi har kartlagt rundt 20-25 alternative spisser. Vi har brukt god tid i dette arbeidet, nesten to måneder. Til slutt landet vi på Deshorn Brown fra Colorado Rapids, forteller Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

– Han er ekstremt hurtig, fysisk sterk og god på hodet. Han er flink til å gå i bakrom og har stor avlutningsfrekvens. Han har litt å gå på som målscorer, der skal vi utvikle han. Hadde han vært ferdig utviklet på det området, hadde vi ikke vært i nærheten av å kunne hente han hit. Han vil ta Tippeligaen med storm.

– Vi må regne med at en ny spiller trenger litt tid på tilpasse seg et nytt lag, men han er kampklar og i god fysisk form. Han er akkurat ferdig med sesongoppkjøringen i MLS og vi er trygge på at han vil passe inn i måten vi spiller på.

Trøim betaler
Det er investor Tor Olav Trøim som sørger for pengene som gjør at Vålerenga kan hente spissen. Trøim satt som kjent igjen med en god del av pengene etter salget av Vidar Örn Kjartansson tidligere i vinter, og det er nå disse pengene som reinvesteres.

 – Vår hovedaksjonær finansierer kjøpesummen i sin helhet, og aksjeselskapet har godkjent lønnskostnadene som kommer. Uten Trøims velvilje hadde ikke spisskjøpet vært mulig, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes til vif-fotball.no.

Vålerenga er enig med MLS om å ikke kommentere overgangssummer, men en twitter melding fra en med mye info om Colorado Rapids sier følgende:

VG melder også at Vålerenga betaler rundt 4 millioner kroner for overgangen.

Se Deshorn Brown her
Vi har samlet et lite knippe med videoer som viser litt av hva vi kan forvente oss fra vår nye spiss.

En kommentar til «Superspiss klar for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar