Dagboka tirsdag 17. mars 2015

Iskrigerne møter Åilars i semifinalene, vi venter på signaler fra Valle og det er tre uker igjen til sesongstart i fotballen. Det er bare å gjøre klar toalettmappa, reisebagen og minibankkortet om du har lyst og mulighet til å følge gutta på tur og støtte dem i kampen om å få kasta Stavangers håkkilag ut før … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. mars 2015»

Iskrigerne møter Åilars i semifinalene, vi venter på signaler fra Valle og det er tre uker igjen til sesongstart i fotballen.

Det er bare å gjøre klar toalettmappa, reisebagen og minibankkortet om du har lyst og mulighet til å følge gutta på tur og støtte dem i kampen om å få kasta Stavangers håkkilag ut før finalerundene.
Eventuelt må du se kampene på TV 2 / Sumo og på Jordal. På Jordal må du møte opp, og du bør kjøpe billetter i god tid, for her blir det trangt. Stavanger har hjemmefordelen, men vi har knust dem der allerede i år, og det gjentar vi mer enn gjerne.

Slik spilles semi’n:

Fredag 20/3:
Stavanger – Vålerenga

Søndag 22/3:
Vålerenga – Stavanger

Tirsdag 24/3:
Stavanger – Vålerenga

Torsdag 26/3:
Vålerenga – Stavanger

Lørdag 28/3:
Evt. Stavanger – Vålerenga

Mandag 30/3:
Evt. Vålerenga – Stavanger

Onsdag 1/4:
Evt. Stavanger – Vålerenga

Vi venter på signaler fra Valle om ny spiss.

Det har enda ikke kommet noen bekreftede meldinger om at vår nye jamaicanske juvel faktisk er klar for Vålerenga, selv om ryktebørsen går varm hos TV 2 og VG, og på klansforumet. Twitter flommer over av «folk som kjenner noen som har hørt at, og så videre…», i diverse mer eller mindre troverdige tweets og subtweets. VPN forventer at det kommer en avklaring i løpet av uken, og at vi også får en avklaring på hva Stig-Ove foretar seg borti Øst-Europa. Spennende er det uansett, og skal vi tro noe, så er det at  den stillheten som nå er å spore fra Valle et tegn på at noe stort er på gang. Vi tror på hakeslepp, massivt presseoppbud og en fremtredende misunnelse fra minst et par andre eliteserieklubber når nyheten(e) avdekkes.

OK, tre uker igjen til seriestart

Hva finner vi på for å få tida til å gå? Joda, vi trasker innom Sjappa for å freshe opp garderoben, kjøpe nytt balkongflagg da det gamle ble tatt av vinden i høst og snuse litt på om ikke de har tatt inn noen nye godsaker. Alltid stas å fylle på med litt Vålerenga-stæsj før seriestart. Muligens har de også igjen noen av replicadraktene til hockeygutta, så vi kan få pynta oss til slagene på Jordal og i Stavanger.

Og du!, har du enda ikke fått ut finger’n og bestilt deg eller kjøpt sesongkort? Det er jo ikke for seint selvfølgelig, men har du tenkt å få det klart til seriestart bør du kanskje vurdere å få ut finger’n.

Som du kanskje har sett, det er ingen linker i teksten her i dag….vi vet at du klarer å skaffe det du trenger uansett, for eksempel ved å dra opp telefonen din og sende VIFsesong til nummer 2242.
Ikke bli overrasket over at noen faktisk da ringer tilbake for å hjelpe deg med å skaffe det viktigste i år, sesongkortet…

Legg igjen en kommentar