Dagboka mandag 16. mars 2015

Vår nye superspiss skal være klar for klubben og hockeygutta skal sette spikern i Frisk-kista i dag. Deshorn Brown Jupp, det er bare å lære seg navnet. Deshorn Brown. Han kommer fra Jamaica, men spiller til daglig i Colorado Rapids i MLS. Overgangen er ifølge Tv2 så godt som klar, men ingen fra Vålerenga har … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. mars 2015»

Vår nye superspiss skal være klar for klubben og hockeygutta skal sette spikern i Frisk-kista i dag.

Deshorn Brown
Jupp, det er bare å lære seg navnet. Deshorn Brown. Han kommer fra Jamaica, men spiller til daglig i Colorado Rapids i MLS. Overgangen er ifølge Tv2 så godt som klar, men ingen fra Vålerenga har besvart henvendelsene fra dem.

Uansett, vi regner med at dette går bra, selv om vi aldri liker overganger som er annonsert så lenge før ting er klart. Det er tydelig at det lekker som en sil på Valle om dagen og noen må få tetta det hølet før man fremstår som komplette idioter.

Videre om Deshorn Brown så er han født i Manchester på Jamaica 22. desember 1990. Han har spilt for Colorado siden 2013 og har notert seg for 20 mål på 62 kamper. For det jamaicanske landslaget har han spilt 7 kamper og scora 2 mål. Han gikk på University of Central Florida og ble i 2013 draftet som nummer 6 i første runde.

Så nå er det bare å vente og se hva som skjer.

Farvel til Frisk!
Hockeygutta klinka til på lørdag og fulgte opp strålende innsats fra torsdagens kamp. I Askerhallen ga dem seg ikke før det stod 8-1 og hvis de fortsetter sånn så kan dette sluttspillet bli veldig bra. Periodene endte 1-3, 0-2 og 0-3, totalt altså 8-1.

Det kan virke som at lufta har gått litt ut av Frisk Asker nå, mens Vålerengas iskrigere har våknet skikkelig. Nå som det står 3-2 til Vålerenga i matcher og man kan avgjøre det hele på Jordal ikveld

Har du ikke ordnet deg billett til Jordal ikveld bør du få litt fart på det, det blir mest sannsynlig utsolgt. Billetter kjøper du hos Billettservice, vi vil som sagt ikke anbefale å vente til billettluka på Jordal, men noen liker å leve i spenningen.

Kom igjen Enga!

Legg igjen en kommentar