Dagboka onsdag 18. mars 2015

Vålerenga fotball får snart ny spiller og det er duka for semifinaler i hockeysluttspillet. Dette danner bakteppet for dagens dagbok. Velkommen Deshorn Brown! I går kunne Vålerenga fotball stolt erklære at den nye spissen vår er Deshorn Brown. Han er 24 år gammel, kommer opprinnelig fra Jamaica, men har spilt fotball i Colorado Rapids de … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. mars 2015»

Vålerenga fotball får snart ny spiller og det er duka for semifinaler i hockeysluttspillet. Dette danner bakteppet for dagens dagbok.

Velkommen Deshorn Brown!

I går kunne Vålerenga fotball stolt erklære at den nye spissen vår er Deshorn Brown. Han er 24 år gammel, kommer opprinnelig fra Jamaica, men har spilt fotball i Colorado Rapids de siste sesongene. Snittet hans er ikke verdens høyeste. Han skal dog være dritrask. Spørsmålet er om han er rask med ball eller uten, eller begge deler. Vi håper på det siste.

Det er allerede skrevet veldig mye om han så vi tar heller å dytter dere til klubbens sider for mer informasjon. Der finner du også to videointervju med henholdsvis Kjetil Rekdal og Stig-Ove Sandnes som forklarer litt mer om hvorfor og hvordan vi har fått tak i Brown.

Vi ønsker Deshorn Brown velkommen, men avventer smellbongbongene og kransekaka til han faktisk har signert. Det må være lov.

By mot land – Åjlars i semifinalen

Litt overraskende valgte Stavanger Oilers Vålerenga i semifinalen i hockeysluttspillet. Dette forklares fra siddishold med at Vålerenga burde bli litt ydmyke, og at de har slått Vålerenga i NM-finalene så det skulle være et ekstra incentiv for å vinne i semifinalen.

Det er to ting som skurrer her. For det første så er det absurd at siddisene skal lære Vålerenga å bli mer ydmyke. «Se her, nå skal vi lære dere dette med ydmykhet. Dette kan vi!» sier de. Det høres ekstremt ydmykt ut. I tillegg – trenger de faktisk ekstra incentiv for å vinne noe? Det er ydmykt, det! «Åååh, sluttspillet er så enkelt at vi har begge henda og kuken på pokalen – men det er så kjedelig å bare vinne den – så vi må slå Vålerenga allerede nå! Så ydmyke er vi!».

Ydmykt. Vi gleder oss til å se Vålerenga ydmyke Åjlars. Så ydmyke er vi!

Vålerenga i dag

Champions League på TV, lun stemning rundt bardiskene fram til 20:30 med andre ord. Vi tar dette med ydmyk ro.

Legg igjen en kommentar