Dagboka torsdag 19. mars 2015

Demokrati og alderdom er temaet i dag I er sjef Demokratiet lever i beste velgående på Valle. Når fem Liverpool-tilhengere i styre og stell stemmer for å hente Mila Baros til Vålerenga for skarve 880.000, er det ikke mer enn rett og rimelig at kjøpet går i vasken når Reka sier nei. Hadde det derimot … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. mars 2015»

Demokrati og alderdom er temaet i dag

I er sjef

Demokratiet lever i beste velgående på Valle. Når fem Liverpool-tilhengere i styre og stell stemmer for å hente Mila Baros til Vålerenga for skarve 880.000, er det ikke mer enn rett og rimelig at kjøpet går i vasken når Reka sier nei. Hadde det derimot vært snakk om legender som Peter Lorimer, hadde nok pipa fått en annen lyd. Eller hva, Kjetil?

Les gjerne: Rekdal sa nei til Liverpool-legende på billigsalg. Skapte hoderisting i VIF. Brukte vetoretten (dagbladet.no)

Seriegeriatri

Selv uten kjøp av den 69 år gamle Leeds-stjernen Lorimer som skjøt hardere enn hester sparker, har Vålerenga inntatt en soleklar geriatrisk topp i eliteserien, ingen andre lag kan skilte med et aldersgjennomsnitt over 26 år. Typisk Vålerenga dette, best på unggdomssatsing samtidig som de gamle er eldst.

Les mere: Alderstabell for eliteserien (nrk.no/telemark)

Vi tror på Reka uansett

Selv om det er betydelig sprik mellom liv og lære og ungt talent må vike for gammel rutine, tror vi på Reka. Og den som tror på ham skal bli rikelig belønnet, nærmere bestemt tre og en halv ganger innsatsen om det går som Rekdal tipper i dagens europaligakamper.

Les her: Rekdal tipper på Everton-nederlag (tv2.no)

Vålerenga i dag

Stolt eier av Tippeligaens desidert raskeste spiller. Velkommen til oss, Deshorn!

Legg igjen en kommentar