Tina Wulf: – Skaper enormt mye sjanser

Søndag var Trondheims Ørn i Oslo for å trene litt mot Vålerenga. Trønderne møtte et lag som fullstendig dominerte kampen, at det bare endte 3-0 til Vålerenga er nesten ikke til å tro. Tidligere i vinter har treningskampene til Vålerengas damer fulgt et mønster der det tar omlag 10 minutter før Vålerenga finner fasongen og … Fortsett å lese «Tina Wulf: – Skaper enormt mye sjanser»

Søndag var Trondheims Ørn i Oslo for å trene litt mot Vålerenga. Trønderne møtte et lag som fullstendig dominerte kampen, at det bare endte 3-0 til Vålerenga er nesten ikke til å tro.

Tidligere i vinter har treningskampene til Vålerengas damer fulgt et mønster der det tar omlag 10 minutter før Vålerenga finner fasongen og blir med på spillet. I dag var det anderledes. Vålerenga tok realt bowlinggrep på gjestene fra avspark og nektet å slippe taket. Rett nok mista Vålerenga balanse et par ganger, noe som medførte en form for overgangsmulighet til Trønderne, men det blei egentlig aldri farlig.

– Vi gjør veldig mye riktig og skaper enormt mye sjanser, så vi burde kanskje vunnet enda mer, sa kaptein Tina Wulf etter kampen.

– Jeg er ikke sånn kjempeoverraska. Vi har hatt en dritgod uke og vi er kjempegodt trent, fortsetter hun.

Også materialforvalter og assistenttrener Egil Ødegaard er godt fornøyd med hvordan laget fremstår.

– Den angrepsvilligheten som vi ser i dag er jo det vi jobber med og det er jo sånn vi ønsker å fremstå. Vi skal hele tiden true med mange spillere spesielt i bakrom og mellomrom.

Du kan se flere bilder fra kampen her.

2 kommentarer til «Tina Wulf: – Skaper enormt mye sjanser»

Legg igjen en kommentar