Dagboka fredag 27. februar 2015

Mens «hele folket» sitter klistra til TV’n med sport uten offside, velger vi Notodden og oppkjøring til The Double Stjernesmell på Jordal Ikke godkjent av ishockeyfolket på Jordal i går. 2-3 mot Stjernen. Alle målene kom i siste periode, typisk nok med Vålerenga best i spill og sjanser. Skuddstatistikk 3 periode var 20-7 og totalt 49-27 i favør … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. februar 2015»

Mens «hele folket» sitter klistra til TV’n med sport uten offside, velger vi Notodden og oppkjøring til The Double

Stjernesmell på Jordal
Ikke godkjent av ishockeyfolket på Jordal i går. 2-3 mot Stjernen. Alle målene kom i siste periode, typisk nok med Vålerenga best i spill og sjanser. Skuddstatistikk 3 periode var 20-7 og totalt 49-27 i favør Vålerenga i følge kanen.no. Referatet her.

Odd på Notodden
Kjetil Rekdal melder om litt småproblemer her og der, litt sjukdom og litt smårusk før testen mot Odd klokka 13. Men han lover at laget som stiller holder tippeliganivå og han håper på bedre offensive takter enn tidligere i vinter. Og bedre defensive. Videointervju på vif-fotball.no

NRK avdeling Telemark viser kampen direkte, følg linken her.
Vi skjønner ikke helt prioriteringen til NRK; kampen burde selvsagt gått på NRK1 og henvist VM-stafetten til web-TV.

Speider’n
Velkommen til lenge etterlengtet talentspeider i klubben! John Vik har lang fartstid i gamet. Nedslagsfeltet skal først og fremst være Oslo og omegn, og litt Norden. Ikke tøysete luftslott som Martin Andresens tanker om fotballakademi i Senegal. Han har tidligere jobbet med de fleste unge fra Oslo som er på landslaget i dag siden de var unge: Joshua King, Håvard Nielsen, Mads Møller Dæhlie. Vi gleder oss til framtida! Se videointervju på vif-fotball.no

1-6-1
Vålerenga først ut bant klubbene som støtter supporternes krav om færre kamptidspunkter. Vi lurer på hvor lang tid det tar før sjefspamp Kjetil Siem i NFF igjen anklager Vålerenga og Stig Ove Sandnes for illojalitet. Foreløpig støtter følgende klubber aksjonen: Alta, Bryne, Hasunds Hund, Lillestrøm, Lyn, Stabæk og Vålerenga. Vi håper lista blir myyyye lengre. Lista oppdateres her

Sesongkort kr 300
Ja, du leste riktig. Mere koster det ikke å følge damene våre i Vallhall denne sesongen

Vålerenga i dag
You are Not Odd

Legg igjen en kommentar