Dagboka torsdag 26. februar 2015

Klubben støtter NSA, redaksjonen ble smått skremt i går kveld og vi nærmer oss sluttspill i hockey. 1-6-1 NSA (Norsk SupporterAllianse) har frontet en modell de kaller «1-6-1», som i korthet går ut på at man ønsker mer forutsigbarhet i avviklingen av kamper og færre kampdager. De fleste supportermiljøer var raskt ute og støttet saken, og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. februar 2015»

Klubben støtter NSA, redaksjonen ble smått skremt i går kveld og vi nærmer oss sluttspill i hockey.

1-6-1

NSA (Norsk SupporterAllianse) har frontet en modell de kaller «1-6-1», som i korthet går ut på at man ønsker mer forutsigbarhet i avviklingen av kamper og færre kampdager. De fleste supportermiljøer var raskt ute og støttet saken, og i dag kom også den offisielle uttalelsen fra Vålerenga Fotball der man også direkte støtter «1-6-1».
For deg som lurer så betyr «1-6-1» at man vil ha 1 lørdagskamp, 6 kamper på samme tidspunkt på søndag (her har man valgt et familievennlig tidspunkt, nemlig klokken 18:00), pluss en hovedkamp på søndag på et senere tidspunkt enn de 6 øvrige. VPN støtter både NSA og klubben i dette, og vi håper nå at de høye herrer i forbund, NTF og forhåpentligvis TV2 støtter oppunder dette og bidrar til at fotball igjen blir en publikumsidrett utøvet i første rekke på stadion. Ønsker du å lese mer om initiativet så finner du en god side her.

Enkelte i VPN sin redaksjon fikk et sjokkartet møte med puta i går kveld

I denne vrimmelen av sosiale og usosiale medier dukker det av og til opp øyeblikk som setter en støkk i en stakkar. Et slikt øyeblikk inntraff på kveldstid i går, og det gikk noen e-poster mellom redaksjonsmedlemmene før man til slutt fant ut man fikk legge seg å sove litt på saken, for så å begynne å nøste litt i dette på morgenkvisten i dag.

Det hadde seg nemlig slik at det dukket opp et litt spesielt bilde på Facebokk, og da nærmere bestemt Sivert Heltne Nilsens profil. Der stod plutselig Sivert i Hødd-drakt med cupfinale-skjerfet hevet over hodet. Skulle Sivert forlate oss? Skulle han tilbake til Hødd, salg, utlån, hva skjer??!! For enkelte ble natta litt mer urolig enn for andre, men usikkerheten var der…det kunne jo ikke være sant, eller?

Nå hadde seg slik at vi fikk tak i noen som har innsideinformasjon og fikk raskt svar på morgenkvisten; «-Sivert skal ingen steder!»
Pang, det svaret var det vi ville ha. Og da tolker vi bildet til Sivert dithen at han allerede har staket ut kursen for inneværende sesong, han skal bli cupvinner med Vålerenga i 2015.
I år så tar vi alt, ferdig snakka.

Sluttspill håkkei

Snart er det sluttspill i hockey, men før vi kan begynne å glede oss så møter Stjernen opp på Jordal i kveld i det femte og siste oppgjøret klubbene i mellom. Alt er duket for Vålerenga-seier, og pucken droppes klokken 18.30. Femteplassen er innen rekkevidde i løpet av de tre siste serierundene, dersom vinden blåser vår vei. Og det gjør den vel? Gutta trenger all den støtten de kan få i innspurten så du og samtlige av dine venner er hjertelig velkommen.

Vålerenga i kveld

I kveld skal vi på hockey, og kanskje et glass på Vertshuset både før og etter kamp.

Klar for sesongstart?

Vi har satt sammen denne røveren for å få deg i stemning.

Legg igjen en kommentar