Dagboka tirsdag 24. februar 2015

En kort dagbok i dag, men hva gjør vel det? Det er jo Mattismesse og endelig tid til å leike ute. TV2 og fotballmonopolet Det ser ut til at de fleste som skjønner seg på det, eller som tror de skjønner seg på det, er fornøyd med at TV2 overtar Tippeligaen i sin helhet. Men sjefen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. februar 2015»

En kort dagbok i dag, men hva gjør vel det? Det er jo Mattismesse og endelig tid til å leike ute.

TV2 og fotballmonopolet
Det ser ut til at de fleste som skjønner seg på det, eller som tror de skjønner seg på det, er fornøyd med at TV2 overtar Tippeligaen i sin helhet. Men sjefen i TV Norge er sur og har bedt Konkurransetilsynet stoppe TV2s oppkjøp av CMore. Tilsynet vurderer nå oppkjøpet og vil trolig konkludere innen 35 dager – rett før seriestart i Tippeligaen, leste vi i VG Sporten i går .

Jeg konkluderer med at denne konklusjonen ikke vil endre på noe som helst når det gjelder kampoppsettet fram til søttende mai, men at vi bør forvente at oppsettet for resten av sesongen er klart mye tidligere enn vi er vant til fra de sesongene det var flere TV-kanaler som sloss om godbitene.

Klansmedlem 2015?
Klanen trenger hjelp fra deg – registrer riktig medlemsinformasjon!
Vær grei å sjekke at du står med riktig adresse i Klanens medlemsregister.
Les mer her

Dette må helst gjøres i løpet av førstkommende torsdag eller innen fredag eller begge deler. Hvorfor? Fordi Klanen skal sende ut giroer for medlemskap 2015.

Og jeg som trodde det var medlemskortene som skulle sendes ut. Giroen som fulgte med siste nummer av Klansropet i fjor betalte jeg i november.

Grace Jones
stiller ikke på Bohemen i kveld, men vil du vite mer om hva hun har med fotball å gjøre bør du nyte dagens Aperop jo før jo heller. Og jo før jo heller du blir medlem av Vålerenga Fotball Elite eller VIF, jo sikrere er vi på at du kommer inn på kveldens Rekaften på Bohemen mellom klokka 18 og 1930  , men om du er journalist bør du skygge unna. Les mer på klanen.no 

Vålerenga i dag
Les forrige avsnitt på nytt

Legg igjen en kommentar