Dagboka tirsdag 17. februar 2015

Merkedager er noe dritt. I dag merket jeg at jeg er feit. I motsetning til dagboka. På årets feteste tirsdag har Dagboka kun mager fattigmannskost å tilby når det gjelder vålerenganyheter. Til gjengjeld tikker det stadig inn lyd og bilder fra vår mann på La Manga; i dag har han huka tak i Sivert Heltne Nilsen som … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. februar 2015»

Merkedager er noe dritt. I dag merket jeg at jeg er feit. I motsetning til dagboka.

På årets feteste tirsdag har Dagboka kun mager fattigmannskost å tilby når det gjelder vålerenganyheter. Til gjengjeld tikker det stadig inn lyd og bilder fra vår mann på La Manga; i dag har han huka tak i Sivert Heltne Nilsen som i likhet med Kjetil Rekdal heller ikke har den ringeste peiling på hva et snes er.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s7fVs-5_9po&w=560&h=315]

Vi gir oss ikke med feitetirsdagen. Ikke bare fordi det er i dag, men fordi vi fornemmer den direkte forbindelsen til seriestarten. For oss som tar rellion på alvor er dagen i dag den siste pølsefesten før fasten setter inn. Neste gang vi møtes over en lompe med sennep serveres pølsa på Ullevaal. Det er nesten som om vi er i gang. Men om vente- og fastetida skulle falle lang, har vi heldigvis noen å støtte oss til. Vålerenga har klint til med ny partner igjen, denne gang er det Dagligvareexpressen som har inngått samarbeidsavtale med oss. Få pølsene levert på døra!

– Dette er ekstremt enkelt å benytte. Man må bare passe på å registrere seg riktig første gang på Dagligvarexpressen (dex.no) med navn og i etterkant  (VIF) slik at kundens omsetning blir registrert på Vålerenga.  Avtalens omfang kan bli betydelig for oss, men det er klart at det krever at vi alle benytter tilbudet, sier Vålerengas markedssjef, Lars Smith til vif-fotball.no

– Det går for fort for oss
Nei, annet er vel ikke å vente når en flokk norske nittenåringer slippes løs i Spania. Den lekre overskriften finner vi på NFF hjemmeside  og den henviser altså til G19-landslagets 0-4 tap for Portugal i går der Vålerengas Rino Falk Larsen spilte (eh..ble utspilt) hele kampen. VPNs mann på La Manga er overalt og har produsert Rino på landslaget! – en bildeserie  og der skriver han:

Hva som ble sett av Rino var at han er fantastisk rolig hele veien, både med og uten ball. Han fløy ikke rundt og stressa som opptil flere av lagkameratene sine, og det er godt tegn.

Sin bestefar opp av dage, med andre ord. Hvem glemmer vel tier’n til Falken da han loffa inn til det siste norske VM-gullet på Bislett i ’83.

Vålerenga i dag
Kjøpe sesongkort så resultat blir enda bedre enn det Aperopet meldte om i går

Legg igjen en kommentar