Dagboka onsdag 18. februar 2015

Dagen starter rolig, men tar seg kjapt opp med kamp mot AGF klokka 18.00. I mellomtiden spekulerer vi litt mer i overganger. AGF Det er tid for kamp mot AGF. Også denne viser på den nå berykta La Manga TV-kanalen. De har lovet bot og bedring etter fadesen mot Viking. Heldigvis har klubben også fått … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. februar 2015»

Dagen starter rolig, men tar seg kjapt opp med kamp mot AGF klokka 18.00. I mellomtiden spekulerer vi litt mer i overganger.

AGF
Det er tid for kamp mot AGF. Også denne viser på den nå berykta La Manga TV-kanalen. De har lovet bot og bedring etter fadesen mot Viking. Heldigvis har klubben også fått lagt ut opptak av Viking-kampen.

Før dagens kamp så har troppen noen små skadeproblemer, det skal være Alex Mathisen som har litt lyskeproblemer og Ruben Kristiansen som sliter med en vond hæl. Ellers meldes det om liten kuling fra nord-øst, 13 grader og sol under kampen, men det skal regne både før og etter.

Her har du Kjetil Rekdal sine synspunkter på dagens kamp fra VIF-TV:

VPNs utskremte
VPN er så heldig å ha et redaksjonsmedlem på La Manga og han leverer så det griner. Foreløpig har vi fått bilder fra kampen mot Viking, intervju med Kjetil Rekdal og Sivert Heltne Nilsen.

Vi skulle gjerne hatt noe nytt å komme med nå, men Vålerenga byttet bane å trene på i går (det er visstnok jævlig mange baner på La Manga), noe som satte vår utsendte helt ut av spill. Vi håper vi har noe mer å melde i morgen.

Til Vålerenga?
Til Vålerenga?

Fredrik Ulvestad
I Dagboka på fredag spekulerte vi en del i overganger. Blant annet nevnte vi Fredrik Ulvestad fra Ålesund som en mulig ny spiller for Vålerenga. Nå har vi også funnet ut at kontrakten hans med Ålesund gikk ut ved nyttår og han kan dermed signeres gratis.

Vi får vente å se, men det er sikkert flere norske klubber som er etter 22-åringen. Uansett ser det ut som et fint videresalgsprosjekt for Vålerenga.

Legg igjen en kommentar