Sivert Heltne Nilsen: – Personlig vil jeg helst vinne noe

VPNs utsendte til La Manga fortsetter å levere. Denne gangen har han fått et intervju med Sivert Heltne Nilsen. Hva er dine mål for kommende sesong? – Personlig mål er jo å spille fast som jeg gjorde i fjor og bidra enda mer. Score mål og enda litt flere målpoeng kanskje. Bli enda bedre på … Fortsett å lese «Sivert Heltne Nilsen: – Personlig vil jeg helst vinne noe»

VPNs utsendte til La Manga fortsetter å levere. Denne gangen har han fått et intervju med Sivert Heltne Nilsen.

Hva er dine mål for kommende sesong?
– Personlig mål er jo å spille fast som jeg gjorde i fjor og bidra enda mer. Score mål og enda litt flere målpoeng kanskje. Bli enda bedre på alt egentlig. Jeg vil jo veldig gjerne ha medalje og helst vinne noe. Enten serie eller cup, kanskje begge to, svarer Nilsen.

Vålerenga har et ungt lag, forsterket med noen rutinerte spillere. Er medalje realistisk?
– Ja, jeg har trua. Jeg har veldig trua på laget, det er en fin gjeng med fin sammensetning og masse kvalitet over hele linja. Jeg tror det blir veldig spennende, slår Sivert Heltne Nilsen fast.

Hva med dataspill, spiller dere noe TV-spill og sånn?
-FIFA!, bryter Nilsen ut. Vous pouvez acheter Kamagra en France dans notre EdMedeF.com pharmacie en ligne vite, de bon marché et sans ordonnance. Vi spiller FIFA og vi har med FIFA oppe på rommet så det blir litt FIFA, da. Men det har gått veldig dårlig nå i det siste.

Spiller du med deg selv?
– Ja jeg har gjort det, første gang jeg spilte det spilte jeg mot Kjartansson. Det første jeg gjorde var å klinke på meg selv rett i bakrom og rett i mål, det var utrolig kult, mimrer Sivert.

Vet du hvor mange supportere som går på et snes?
– Ka de e for noke?

Altså, snes er jo en gammel mengdeenhet og det går 20 enheter på et snes.

Hva med sanger og slikt? Hvem eller hva fikk himmer´n sjøl til tak da høsten var som klarest?
– Er det sangen du snakker om nå? Nei, jeg må si pass.

Hvem eller hva tramper vi på?
– Lillestrøm og kanarifugla.

Hvem eller hva hater oss?
– Nei, er det noen som hater oss?

Det skulle man mene. Hele intervjuet kan du se i videoen.

4 kommentarer til «Sivert Heltne Nilsen: – Personlig vil jeg helst vinne noe»

Legg igjen en kommentar