Vålerenga møter Viking 18:30

Søndag kveld spiller Vålerenga mot Viking på La Manga. VPN er også på La Manga så vi kan bringe deg siste nytt før avspark. I morges hadde Vålerenga en lett treningsøkt. De fikk på mange måter lov til å drive på som de selv ville og spillerne samlet seg først i klynger med en stakkar … Fortsett å lese «Vålerenga møter Viking 18:30»

Søndag kveld spiller Vålerenga mot Viking på La Manga. VPN er også på La Manga så vi kan bringe deg siste nytt før avspark.

I morges hadde Vålerenga en lett treningsøkt. De fikk på mange måter lov til å drive på som de selv ville og spillerne samlet seg først i klynger med en stakkar i midten som halset rundt i jakt på kula. Finfin oppvarming.

Dagens hovedøvelse var nok frispark. Det var nå engang det de brukte mest tid på, så vi tegner den som en hovedøvelse. Morten Berre scora (selvsagt) på flere av sine forsøk, men stort sett underkjente keeperne scoringene med påstand om at «muren ville aldri stått slik på ånk´li». Med andre ord var det ikke særlig realistisk, sett fra keepernes side, når spillerne la opp ballen på siden av muren med pappfigurer. Nå er det vel ikke særlig realistisk at en mur består av pappfigurer heller, men vi ser allikevel keepernes poeng.

Er sånne pappfigurer realistiske? (Pappfigurene til høyre)

På tampen av treninga ble Herman Stengel og Ghayas Zahid utfordret av spillerutvikler Johannes Moesgaard. Den av de tre som ikke fikk kulla i mål fikk gå tilbake fra trening. Til slutt ble det sånn at spillerutvikleren kjørte bil, spillerne spaserte.

Stengel og Zahid tok bena fatt.

18:30 er det duka for kampen mot Viking. Kjetil Rekdal sier til klubbens sider at han ønsker å starte med en gjeng som holder 60 minutter, så vil ha se hvordan det blir etter det og åpner dermed for å bytte folk både før og etter 60 minutter.

Du kan selvsagt se kampen. Det gjør du ved å gå inn her via egnet internett-dings. Da får du kampen streamet og det koster 89 spenn.

Du kan se flere bilder fra dagens trening her.