Mandagsboka 16. februar 2015

Det skjer så mye spennende i Vålerenga at vi blir reint våte i buksa. Hockey og fotball danner bakteppet for denne amorøse mandagsboka. Fotballen begynner godt Herrelaget er på gang i La Manga. Gresstreninger er visstnok etterlengta; det samme er treningskamper som ikke spilles i minusgrader. På mange måter er treningskampene på gress det som … Fortsett å lese «Mandagsboka 16. februar 2015»

Det skjer så mye spennende i Vålerenga at vi blir reint våte i buksa. Hockey og fotball danner bakteppet for denne amorøse mandagsboka.


Fotballen begynner godt

Laget som startet gårsdagens kamp mot Viking. Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Laget som startet gårsdagens kamp mot Viking. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Herrelaget er på gang i La Manga. Gresstreninger er visstnok etterlengta; det samme er treningskamper som ikke spilles i minusgrader. På mange måter er treningskampene på gress det som sparker igang den skikkelige sesongoppkjøringa.

Det er derfor gledelig å se at laget allerede nå begynner å ta form. 2-0 mot Viking i februar er ikke akkurat det samme som å møte dem i sesongen, men det er fortsatt en herlig varme som stråler av det.

Denne dagbokisten så ikke kampen. Han var riktignok i utlandet, men det var feil utland. Derfor lar vi forumet kommentere kampen. Utfordringa var bare at den streamen som skulle sende kampen ikke funka i førsteomgang. Ut i fra kommentarene så var selv den legendariske buffering-streamen mot armenske Mika bedre enn denne stream. Skal dette «lamangatv» først ta 89,- for en treningskamp burde det funke fra første bit også.

Viking v. Vålerenga Omarsson Elias Omarsson scoret sitt først mål for Vålerenga. Ser ikke ut som at Magne Hoseth var veldig fornøyd med akkurat det. Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Viking v. Vålerenga Omarsson Elias
Omarsson scoret sitt først mål for Vålerenga. Ser ikke ut som at Magne Hoseth var veldig fornøyd med akkurat det. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

UANSETT!

Vålerenga vant 2-0. Målene ble scoret av Elias Mar Omarsson og Ghayas Zahid. Forumbruker Ed1913 forklarer målet til Omarsson sånn: «[…] målet til Omarsson var ikke i krysset, men derimot lavt nede i høyre hjørne under keeperen!». Det er sånt vi kan like! Zahids mål lar vi stå ukommentert (siden det er ingen som har skrevet om det).

De som tydeligvis var de beste var Omarsson, Braaten, Zahid og Wæhler. Spesielt Wæhler får mye skryt. Brukeren jerusalem mener at han ikke har sett oss bedre i forsvar siden 2010. Og det er jo moro! Dagboka er spesielt glade over at Braaten viste seg fram positivt. Han er en spiller som potensielt kan bli verdt sin vekt i gull.

Vi i VPN er dog ikke overbevist ennå. Vi snakker februar, og Viking har vel vist like lite som oss de siste sesongene. Det er uansett spennende å høre, neste gang satser vi på at vi også får se.

Puck er også moro!

Det er ikke bare fotballen som gjør det bra. Mandagsboka har en tendens til å hylle iskrigerne for poengene de henter, og denne mandagen er ikke et unntak. De viser krigersk mot og holdning når de klarer å hente poeng etter å ha ligget under 2-0 kom de sterkt tilbake og vant 4-2 (1-0, 1-1, 0-3) borte mot Sparta.

Gutta er nå inne i et driv som blir viktig å ta med seg til sluttspillet. Samtidig er Sparta nå bare 6 poeng foran på tabellen med 7 kamper igjen å spille. Fortsetter gutta som nå så skal man ikke se bort i fra at til og med Lørenskog som er 9 poeng foran skal være mulig å hente.

Alle mann til Jordal!

Legg igjen en kommentar