Dagboka mandag 9. februar 2015

Blåmandag får en helt ny betydning når gode ting skjer. I dag er en av de blåmandagene som gjør at vi vil bruse med fjærene og se framover (og oppover) på Tippeligatabellen. Velkommen Daniel! I løpet av helgen, nesten i nattens mulm og mørke, så signerte Daniel Braaten en ett års-kontrakt med Vålerenga fotball. Det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. februar 2015»

Blåmandag får en helt ny betydning når gode ting skjer. I dag er en av de blåmandagene som gjør at vi vil bruse med fjærene og se framover (og oppover) på Tippeligatabellen.

Velkommen Daniel!

I løpet av helgen, nesten i nattens mulm og mørke, så signerte Daniel Braaten en ett års-kontrakt med Vålerenga fotball. Det var kanskje ikke så godt skjult hemmelighet at Rekdal ville ha han på fast basis, han har jo tross alt trent med klubben siden jul.

Nå er han uansett klar for oss. Han har rukket å bli 32 år, men vi tror det ikke har noe som helst å si. Han er også kjent som en litt av-og-på-spiller, men om han gjør som han gjorde i kvartfinalen i cupen for 12 år siden – og han gjør det gjennom hele sesongen – så blir dette bra.

Selv om Dagboka til tider kan være gretten og grinete trekker vi litt på smilebåndet av dette. Vi trekker omtrent like mye som Braaten selv gjør.

Treningskamphelg

Det var fotballtreningskamphelg denne helgen. Vålerenga A spilte på Nadderud Kunstgress, Vålerenga junior spilte i Vallhall og der var også Vålerenga damer (ikke samtidig).

På Nadderud var Simon Larsen bauta i forsvaret, og den nye islendingen Elias Mar Omarsson viste seg fram fra sin beste side. Prøvespiller Gary Martin var også der, men om rapportene stemmer så var han ikke helt overbevisende.

I Vallhall møtte junior-laget vårt LSK junior. Vårt lag vant 2-1. Både denne kampen og A-lagskampen du lese mer om hos vif-fotball.no

Damelaget spilte kamp i går. Der tapte de 1-2 mot Røa. Kampen var uansett et stort pluss i boka. Angrepsspillet ser ut til å begynne å sitte, men det må trenes litt med forsvarsspillet. Vi tror på en god sesong i Toppserien!

Vålerenga i dag

Vi trener litt ekstra hardt. Tar en ekstra øl og ljuger litt ekstra rundt dartspillinga på Bohemen.

Legg igjen en kommentar