Helgedagboka lørdag 7. februar 2015

Helgedagboka gjør comeback! Vi tar litt om dagens treningskamp og ser litt på hva som har skjedd den siste uka. Dagens kamp Vålerenga møtte Stabæk til dyst og VPN fulgte 2. omgangen. En relativ typisk treningskamp ble det, noen sjanser til hvert av lagene. Vålerenga fikk annulert et mål i første omgang og hadde noen … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 7. februar 2015»

Helgedagboka gjør comeback! Vi tar litt om dagens treningskamp og ser litt på hva som har skjedd den siste uka.

Dagens kamp

Vålerenga møtte Stabæk til dyst og VPN fulgte 2. omgangen.

En relativ typisk treningskamp ble det, noen sjanser til hvert av lagene. Vålerenga fikk annulert et mål i første omgang og hadde noen sjanser.

Av nykommerne var det Omarsson som fikk vist frem litt lekker teknikk på vingen som imponerte mest. Hadde vært spennende å se han prøve seg på topp mot slutten av kampen, men han ble heller byttet ut. Gary Martin så vi lite til, det blir litt vanskelig for han når han ikke får baller inne i boksen. De fleste gangene han var involvert så var han feilvendt midt på Stabæks banehalvdel.

Egentlig en typisk treningskamp og 0-0 var et helt greit resultat. Simon Larsen var best for Vålerenga, men også Nije fikk vist seg frem på kanten i 2. omgang.

Daniel Braaten

VG kom igår med en lite overraskende nyhet om at Daniel Braaten snart er klar for Vålerenga.

Dette har vi forventet lenge, og vi regner med at Daniel signerer i løpet av uka. Overgangen til Diego Calvo ga en sterk indikasjon på at en signering av Braaten snart ville komme.

Det er fint med enda en oslogutt i Vålerenga og vi ønsker Daniel velkommen!

Talentspeider

Dagbladet har intervjuet Rekdal og funnet ut at han har tenkt til å ansette en talentspeider. På tide sier vi.

Forhåpentligvis vil det hjelpe oss med å unngå feilkjøp fremover. Det har blitt en del av de etter hvert og de er kostbare for klubben. Vi får se om dette gir resultater fremover.

Ali Iqbal

Michael Schjønberg likte tydeligvis det Ali Iqbal viste for Vålerenga i fjor. Nå har Rekdals tidligere assistent hentet Iqbal til Nest-Sotra og Obos-ligaen.

Vi ønsker lykke til!

Legg igjen en kommentar