Følg 2. omgang Stabæk – Vålerenga live

VPN fulgte lørdagens kamp på kunstgresset på Nadderud. Der kuttet man sendinga fra kampen, det kommer dermed ingen intervjuer. Hvis vi oppsummerer raskt så var det mange bytter på Vålerenga i 2. omgang. Begge lag kommer til noen få målsjanser, men ellers lite som skjer. Helt ok med 0-0. Omarsson viste gode takter på kanten, mens … Fortsett å lese «Følg 2. omgang Stabæk – Vålerenga live»

VPN fulgte lørdagens kamp på kunstgresset på Nadderud.

Der kuttet man sendinga fra kampen, det kommer dermed ingen intervjuer.

Hvis vi oppsummerer raskt så var det mange bytter på Vålerenga i 2. omgang. Begge lag kommer til noen få målsjanser, men ellers lite som skjer. Helt ok med 0-0. Omarsson viste gode takter på kanten, mens Martin så vi veldig lite til. Ikke veldig lett å vise seg frem på topp når man ikke får noen baller å jobbe med. Takk for oss i denne omgang!

SLUTT!

90. min: Stabæk-spilleren blir liggende nede etter taklingen fra Berre. Dermed blåser dommeren av 15. sekunder før det står 90. minutter på klokka.

90. min: Håpløs pasning av Vålerenga på vei i angrep. Berre kaster seg frem for å få tak i ballen og lager fristark. Gult kort til Berre.

89. min: Stabæk kommer ut på kanten og spiller seg ut på 16. metern. Et skudd går via en Vålerenga spiller og spretter inn til Langer. Ufarlig.

88. min: Castro får frispark på 25 minutter, ute på høyre side. Nakkim legger frisparket som kommer mot bakerste. Stabæk får frispark inne i feltet da en Vålerenga-spiller er litt for røff i den duellen.

87. min: Stabæk vinner tilbake ballen på midten og kommer til et skudd fra 20 min. Langer har grei kontroll der.

87. min: Frisparket blir for lavt og treffer beina til et par Vålerenga-spillere.

86. min: Simon Larsen lager frispark på 35 meter. Kommer vel et innlegg her.

85. min: Oi, den trodde vi nesten gikk inn! En Stabæk spiller kommer på 20 meter, forsvaret vårt klarer ikke presse han og han får unna et skudd. Det går heldigvis i nettveggen til Langer.

84. min: Kan jo nevne at det ikke ser ut til å ha skjedd noenting med Nadderud stadion i bakgrunnen siden ifjor. Dermed blir det nok en sesong i kikkertsvingen til 50. kroner ser det ut til.

83. min: Stabæk kommer oppover kanten når Vålerenga står høyt, prøver å spille seg gjennom men den blir for lang og går inn til Langer.

80. min: Ruben Kristiansen prøver å tre gjennom Fredheim Holm på 16 meter, men en Stabæk spiller klarer å blokkere den.

77. min: Frispark til Stabæk igjen fra 20 meter. Slår et innlegg som Heltne Nilsen klarer, Stabæk beholder ballen og kommer tilslutt til et innlegg. Treffer en Stabæk-spiller som header 3 meter til siden for målet til Langer, som har full kontroll på den.

76. min: Stabæk gjør et bytte. Vi bryr oss ikke noe mer med det.

76. min: Nije drar seg fint nedover kanten til Stabæk, men en forsvarspiller får dyttet den utover linja. Et mirakel at dommeren ikke får det med seg, Vålerenga skulle hatt corner der, men blir utspill for Stabæk.

75. min: Stabæk kommer til et innlegg, men Simon Larsen klarerer.

73. min: Vålerenga gjorde 6 bytter i pausen, vi fikk bare med oss 5. Det sist byttet var Zahid som gikk ut og Nakkim som kom inn.

72. min: En håpløs tversoverpasning i forsvaret til Vålerenga. Stabæk plukker opp ballen, men skuddet blokkeres og Vålerenga får etter hvert ballen unna.

70. min: Cornern lander på 5. metern, mye klabb og badd i feltet før Stabæk får ballen ut, Vålerenga plukker den opp igjen på Stabæks halvdel, men blir ikke noe ut av det.

69. min: Mathisen slår corneren, ender opp på bakerste hvor Heltne Nilsen dukker opp og får headet på mål. Keeper redder til ny corner.

69. min: Ny corner til Vålerenga.

67. min: Vålerenga kommer til mange sjanser nå. Burde nok stått 1-0 til Vålerenga her nå, men blitt mye klabb og babb foran mål.

66. min: Bytte Vålerenga: Omarsson ut, Castro inn.

66. min: Corneren lander på 5 meter og Nilsen kommer til et skudd, ender ikke i noe.

65. min: Vålerenga kommer til en sjanse! Simon Larsen bryter på midten, slår en crosspasning til Omarsson som tar elegant ned. Spiller vegg med Mathisen som deretter får ballen inn i feltet. Tror det er Berre som kommer til en avslutning, men den slås til corner.

64. min: Bytte Vålerenga: Gary Martin går ut, Morten Berre kommer inn. Stabæk gjør også et bytte samtidig.

63. min: Omarsson drar seg fint fri på kanten, drar av en mann til før han sklir. Beholder i første omgang ballen, men har to Stabæk-spillere rundt seg når han kommer opp og ingen støtte. Mister da ballen.

61. min: Daniel Braaten er ikke i troppen til Vålerenga i dag. Av det VPN vet er det ikke noe dramatikk i det, og det blir mest sannsynlig signert en kontrakt mellom Vålerenga og Daniel Braaten i løpet av noen få dager.

60. min: Omarsson drar seg fri på kanten, sender av gårde et skudd eller innlegg, men det treffer en Stabæk spiller og går til corner for Vålerenga. Cornerer plukkes opp av Stabæks keeper, før Stabæk kontrer og ballen ender opp med en for lang pasning som Langer plukker opp.

59. min: Både Elías Már Ómarsson og Gary Martin er fortsatt på banen for Vålerenga. Elias spiller høyre ving, mens Martin spiller spiss. Det ble på forhånd sagt at Martin skulle få 60. minutter idag.

57. min: Stabæk kommer oppover på høyrebacken til Vålerenga, men flere Vålerenga-spilere plukker opp ballen på hjørnet av 16. meter. Vålerenga kontrer deretter kjapt, mens mister ballen rett før Stabæk sin 16. meter. Mye frem og tilbake nå.

56. min: Stabæk trer ballen gjennom forsvaret til Vålerenga og spissen dems er ganske alene med keeper, men avblåst for offside. Gutta setter linja fint der.

55. min: Litt typisk treningskamp over dette så langt i 2. omgang. Sjelden at lagene klarer å holde i ballen lenger enn noen få trekk av gangen.

53. min: Gult kort til Sivert Heltne Nilsen etter en takling på midtbanen.

52. min: Stabæk-trenern maser mye om høyere tempo. Det er såpass få tilstede på kampen at man lett hører beskjedene som går fra benkene og ut på banen.

50. min: Vålerenga kommer på en kontring, men Fredheim Holm mister ballen på midtveis inn på banehalvdelen til Stabæk. Stabæk-kapteinen og tidligere Vålerenga-spiller Nicolai Næss blir liggende etter den duellen, men kommer seg etterhvert på beina.

49. min: Frisparket treffer et par meter utenfor målet til Langer.

49. min: Stabæk for frispark fra 20 meter, litt skrått til høyre for målet til Vålerenga.

45. min: Bytter hos Vålerenga. 5 stk. Inn: Njie, Langer, Heltne Nilsen, Mathisen og Totland. Ut: Hirschfeld, Gunnarsson, Näsberg, Grindheim, Stengel.

45. min: Da er det klart for avspark.

0-0 til pause mellom Vålerenga og Stabæk. Vi regner med at det kommer en del bytter nå i pausen. I første omgang har Vålerenga hatt store sjanser og et mål annulert.

Lars Hirschfeld – Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Ivan Näsberg, Ruben Kristiansen – Herman Stengel, Christian Grindheim – Elías Már Ómarsson, Ghayas Zahid, Daniel Fredheim Holm – Gary Martin

Innbyttere: Michael Langer, Alexander Mathisen, Sivert Heltne Nilsen, Morten Berre, Rino Falk Larsen, Mattias Totland, Mathusan Sandrakumar, Markus Nakkim, Moussa Njie, Niklas Castro

 

2 kommentarer til «Følg 2. omgang Stabæk – Vålerenga live»

Legg igjen en kommentar