Dagboka tirsdag 10. februar 2015

Vi liker det vi ser, men folk flest tror ikke dette holder til medalje En stor dag for Vålerenga i går. Veteran Daniel Braaten (32) til frokost og megatalent Sander Berge (straks 17) til middag. Vi liker det vi har fått. Dette begynner å likne noe. Vi har et lag. Kanskje godt nok til gull, sannsynligvis … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. februar 2015»

Vi liker det vi ser, men folk flest tror ikke dette holder til medalje

En stor dag for Vålerenga i går. Veteran Daniel Braaten (32) til frokost og megatalent Sander Berge (straks 17) til middag. Vi liker det vi har fått. Dette begynner å likne noe.

Vi har et lag. Kanskje godt nok til gull, sannsynligvis ikke, skal vi tro folk som ødsler tida si med å stemme på VG-poll  om temaet. Etter at nesten 4000 stemmer er avgitt mener en tredel av folket at det blir medalje, en tredel at det blir øvre halvdel, men uten edelt metall, og den siste tredelen er bomsikre på at Vålerenga ender på nedre halvdel av tabellen.

Gamle og unge reiser snart til La Manga. Etter møtene mot Viking og danske AGF er vi litt sikrere på at 2015 blir et godt år. Kampen mot Stabæk sist lørdag avslørte ikke så mye, bortsett fra at laget vil stå langt bedre defensivt enn i fjor, men framover har vi tatt noen skritt i retning den tida da vi trengte drøssevis av sjanser for å produsere få mål.

Den rotete kampen mot Stabæk var såpass oppløftende at VPNs distriktspolitiske gissel allerede har bestilt hotellrom og ekspressbussbillett til Ullevaal andre påskedag. I år holder det ikke med flatskjermer uansett hvor digre og krumme de er. I år er det kun direkte oppmøte som gjelds. Kjøp sesongkort. Og bruk det. Festen starter mandag 6. april.

Vi skriver 10. februar. Noen har bursdag. Sånn er det alltid. I dag har turen kommet til dem vi skal knuse i serieåpninga. De fyller 108 år i dag og er fra Drammen. Skal slukes rå på Ullevaal om 55 dager. Gratulerer med dagen.

Legg igjen en kommentar