Dagboka torsdag 5. februar 2015

Når noen kommer, så går det andre, også kommer det nye inn igjen…Fotballens vinterdager byr på spenning, både i treningskamper, i overgangsvinduer og ikke minst på forumer. Spillere kommer og spillere går Vi har gode kilder på at Gary Martin kommer på banen mot Stabæk. Det er vel i grunn litt av vitsen med et prøvespill, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. februar 2015»

Når noen kommer, så går det andre, også kommer det nye inn igjen…Fotballens vinterdager byr på spenning, både i treningskamper, i overgangsvinduer og ikke minst på forumer.

Spillere kommer og spillere går

Vi har gode kilder på at Gary Martin kommer på banen mot Stabæk. Det er vel i grunn litt av vitsen med et prøvespill, se om det er gull, gråstein eller utviklingspotensiale. Om Gary kommer til å spille hele kampen er nok litt mer usikkert, men vi regner med at han får sånn cirka en time på det vinterlige kunstgresset ved siden av Nadderud stadion. Vi regner med 4-0 mot Stabæk, i en enkel og komfortabel kamp. Gary putter 3 og pisser på Stabæk før han forlater banen til iskald applaus fra de fremmøtte.

For de av dere som ikke kommer for å se Vålerenga leke med vestkantgutta så går kampen på TV2 Sumo og visstnok også en stream på Budstikkas nettsider.

Elias Mar Omarsson er i byen,  mer bestemt på Valle, hvor han nå har signert en treårsavtale med Vålerenga. Det ligger intervju med vår nye yndling her.
Han trives (selvfølgelig) allerede veldig godt og i sin første trening ble han imponert og fornøyd med tempoet. Det lover bra.

Diego Calvo forlater Vålerenga. Det er ikke alle som er lei for det, han slo liksom aldri helt til. Nå regner vi ikke med at klubbkassa blir umiddelbart fylt opp av at han slutter, men det som er fint på lang sikt er at vi slipper å betale alt for høy lønn for alt for lave prestasjoner.

Media og fotball

Vi fortsetter å rose klubben ved Stig-Ove Sandnes for å ta tak i debatten og på sett og vis forklare overfor NTF og NFF hvor håpløst dette er.
Utfordringen NFF ga seg sjøl er at de var komplett blinde for at å sette bort forhandlingene av mediaavtalen til NTF (Norsk Toppfotball) ikke hadde en snøballs sjanse i helvete for å gange tilskuere og økonomisk skakk-kjørte klubber. Det er veldig enkel matematikk. Nils Røine (toppsjefen i NTF) og Iren Brynhildsen (Markedssjef i NTF) kommer begge fra media. Du skal ikke være professor for å skjønne at de første de henvender seg til når avtalen skal utformes og planlegges er de forskjellige mediene. Begge har bakgrunn fra VG, Brynhildsen har i tillegg fartstid fra TV2. Erkeproblemet blir når du setter dette i perspektiv, Røine jobbet i VG Sporten med innhold, Brynhildsen i annonseavdelingen både i VG og TV2. Han vet hva mediene vil ha, hun vet hva det er verdt. Da driter man lett i tilskuerne som ønsker at fotball skal oppleves på stadion. Denne debatten kommer til å fortsette å rase, og vi håper det hele kulminerer med at CMore ikke ønsker å lage problemer, at TV2 skjønner tegningen og at ledelsen i NTF tenker seg grundig om. I tillegg håper vi at ved neste korsvei så kutter NFF ut NTF og starter hele diskusjonen med dialog med klubbene og Norsk SupporterAllianse. Men det er sikkert alt for mye å be om.

 

Legg igjen en kommentar