Diego Calvo forlater Vålerenga

Diego Calvo er enig med Alajuelense om en overgang og retur til hjemlandet. Det har i dag blitt bekreftet av Alajuelense om en overgang for Diego Calvo. Dermed reiser Calvo hjem til klubben han spilte for fra 2010 til mars 2013, når han signerte for Vålerenga. Vålerenga har ikke bekreftet overgangen enda, men det er nok … Fortsett å lese «Diego Calvo forlater Vålerenga»

Diego Calvo er enig med Alajuelense om en overgang og retur til hjemlandet.

Det har i dag blitt bekreftet av Alajuelense om en overgang for Diego Calvo. Dermed reiser Calvo hjem til klubben han spilte for fra 2010 til mars 2013, når han signerte for Vålerenga.

Vålerenga har ikke bekreftet overgangen enda, men det er nok bare et spørsmål om tid siden Calvo på sin twitter-konto og hans nye klubb begge bekrefter overgangen.

Diego Calvo stopper dermed på 34 kamper og 1 mål for Vålerenga. Under sommerens VM var Diego en del av troppen til Costa Rica som nådde kvartfinalen. Diego selv kom aldri på banen under VM.

I august 2014 var han på utlån til IFK Gøteborg hvor han kun fikk med seg tre kamper som innbytter.

Valerenga-Lillestrom_1-1_Tippeligaen_2013-051VPN vet at Vålerenga i lengere tid har jobbet med å bli kvitt Calvo. Talentet var udiskutabelt, men det kom dessverre sjeldent til syne på banen.

Dette gir nå Vålerenga et større spillerom økonomisk til å hente andre spillere, og VPN erfarer at man jobber intenst med flere nye signeringer.

VPN takker Calvo for nå og ønsker han lykke til videre i karrieren!

En kommentar til «Diego Calvo forlater Vålerenga»

Legg igjen en kommentar