Dagboka tirsdag 20. januar 2015

Tirsdagsboka fokuserer på hockey og litt annet moro. Vål’enga er hockey, hockey Iskrigerne tar i kveld imot de bortskjemte og overbetalte serielederne. Stavanger Oilers eksisterte ikke engang for 15 år siden. De ble grunnlagt sommeren 2010. Og nå mener de selv at de har tatt over som kongene av norsk hockey. Det har Vålerenga tenkt … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. januar 2015»

Tirsdagsboka fokuserer på hockey og litt annet moro.

Vål’enga er hockey, hockey
dagbokHockeyIskrigerne tar i kveld imot de bortskjemte og overbetalte serielederne. Stavanger Oilers eksisterte ikke engang for 15 år siden. De ble grunnlagt sommeren 2010. Og nå mener de selv at de har tatt over som kongene av norsk hockey. Det har Vålerenga tenkt til å vise at de ikke har i kveld.

Kampen i kveld er på mange måter Vålerenga sin mulighet til å vise at vi mener alvor i årets sluttspill. Det er den siste seriekampen mot Stavanger Oilers i år, så her er det bare å stille opp. Billettene går unna, så ikke nøl hvis du har lyst til å få med deg kampen.

Billetter kjøpes her.

Klokka 19.00 begynner altså kampen.

Dagboka 20. januar 2025
– Presset ble for stort, sier Martin Ødegaard, nå 25 år og klar for 2. divisjonslaget Mjøndalen.

Vi ønsker ikke at dette skal skje, men vi har sett det så mange ganger før. Unge spillere som drar ut til litt for store klubber og ender opp som vrak på fotballens skraphaug.

Som sikkert de fleste har fått med seg så er Martin Ødegaard klar for Real Madrid. Ok, kan vi si, vi kan skjønne hvorfor han går dit. På 2. laget er Zinedine Zidane trener og han skal visstnok være lovet å trene med førstelaget også, der har du Bale, Ronaldo, osv osv. Vi skal heller ikke glemme lønna som nok er mellom 10 og 15 millioner i året. Hadde han gått til England hadde han tjent under 100.000 kr på grunn av sære engelske regler.

Vi skal være enig i at Martin Ødegaard er et sjeldent talent, men hypen har kanskje blitt litt stor. Klarer man å trikse til mer enn 5 i Norge så henger hele Akersgata, med TV2 og NRK på slep, seg etter og jager deg rundt som at det skulle være messias som er kommet. Derfor blir det også umulig for de største talentene å være i Norge. Vi velger å dele ut en mer enn rettferdig smekk på fingrene til de norske sportsjournalistene. Enten er det for mange av dere, eller så må dere faen meg skjerpe dere.

Spillerne vi hadde
VPN er i gang med en ny artikkelserie hvor vi ser på hvor spillerne vi hadde har tatt veien. I Del 1 tok vi en gikk på hva som skjedde med prøvespiller Ian Heart og Mario Martinez. I går kom Del 2 og her er det med et par kjente og kjære tidligere spillere. Troy Perkins fikk 53 kamper for Vålerenga, mens Johan Arneng fikk med seg 2002-sesongen og cupgull.

VPN anno 2014
Vi er ikke så glad i å skryte av oss sjæl, men har nå lagt ut VPN sin statistikk for 2014. Du tenker kanskje «hvorfor i hælvete skal jeg bry meg om det?» og vi kan være helt enig. Men vi anbefaler uansett saken for ikke bare skriver vi om sidevisninger og unike sidevisninger, vi har også rota oss godt inn i arkivet og finni noen godsaker. Så ta en titt.

Vålerenga i dag
Klokka 19.00 blåses det i gang på Jordal. Møt opp!

For dere som ikke har fått med dere Iskrigerne så har vi vært på Youtube og funnet et klipp fra serien. Her kan du se noen av gutta bli utfordret til isdans!

En kommentar til «Dagboka tirsdag 20. januar 2015»

Legg igjen en kommentar