869 399 unike sidevisninger i 2014

Her kan du lese litt tall og fakta om VPN i 2014. Hva var mest lest? Og klarer vi å finne noe gull i statistikken fra tidligere år?  Noen har påpekt at vi i VPN er så opptatt av lesertall at vi nesten måtte ta en titt på statistikken vår. De avslørte vel ikke noe … Fortsett å lese «869 399 unike sidevisninger i 2014»

Her kan du lese litt tall og fakta om VPN i 2014. Hva var mest lest? Og klarer vi å finne noe gull i statistikken fra tidligere år? 

Noen har påpekt at vi i VPN er så opptatt av lesertall at vi nesten måtte ta en titt på statistikken vår. De avslørte vel ikke noe spesielt, men vi syns det er gøy at så mange av dere fortsatt er inne på sidene vår.

Fra de dagene da vi hadde flest sidevisninger så er det blitt gjort en endringer. Vi har ikke lenger statistikk for sidebesøk på forumet. Så her snakker vi altså kun om dagbøker, kampreferater og spesialer.

Totalt i 2014 hadde VPN 869.399 unike sidevisninger og totalt 1.108.412 sidevisninger.

Mest lest
Mest besøkt i 2014 var selvfølgelig forsiden vår. Den ble vist 707.504 ganger. Av disse var 506.060 unike. For de fleste så lander man på forsida før man går videre til dagens aktuelle saker.

Av kategorier så var Sesongen 2014 og Dagboka mest besøkt med henholdsvis 7321 og 5191 sidevisninger. Dette kommer kanskje litt overaskende på oss, all den tid vi ikke har prioritert å gjøre så mye ut av terminlista på VPN de siste årene, kun fordi det er jævlig tidkrevende å hele tiden justere kampdag og tid etter TV-kanalenes ønsker.

Foto: Anders Grydeland/www.grydis.no
Foto: Anders Grydeland/www.grydis.no

Den mest leste saken var I går krasjet vi Fredriksens bursdagsfest, i dag krasjer vi Viking. Saken kom med et kort referat av turen Klanen tok ut på Bygdøy til John Fredriksens 70-års dag og en formaning om oppmøte på Ullevål for å banke Viking.

På de neste plassene på lista finner vi disse sakene:

Dagboka
dagbokaDagboka er motoren i VPN og er noe vi prøver å få ut hver eneste ukedag før klokka 12.00. Du vet, sånn at du har noe å kose deg med i lunsjen. Innimellom glipper vi en dag, men det håper vi at dere tilgir.

I 2014 var det 221.551 unike sidevisninger av dagbøker. Med tanke på at det er over 200 av dem i året så det rundt 1000 stykker innom og leser hver eneste dag. Det svinger selvfølgelig veldig, ut ifra om det skjer noe rundt klubben og om fotballsesongen er i gang.

Den mest leste dagboka kom 7. mai. Det var da det virkelig storma rundt økonomien i klubben, så vi er ikke akkurat overrasket av at mange var på utkikk etter informasjon akkurat den dagen. 7. mai var også den dagen i 2014 hvor flest var innom VPN, da var det 7791 unike sidevisninger.

Her er de fire neste dagbøkene på lista etter 7. mai:

Mange opptatt av stadionsaken
ny stadion mye bolig 2Det er tydelig at mange er opptatt av at Vålerenga skal få ny stadion, akkurat som oss. Totalt var det 10.028 unike sidevisninger på sakene vi har hatt om stadion. Den mest leste saken var Fremgang i Stadionprosjektet fra november.

Her er noen av de andre sakene om stadion, i rekkefølge etter når de ble publisert på VPN:

Historisk
Hvis vi leter oss tilbake i arkivet så har vi statistikk tilbake til torsdag 31. juli 2008. Det er lenge det! I løpet av disse årene så har VPN hatt 24.161.983 unike sidevisninger. Her er det greit å huske på at vi i årene fra 2008 til midten av 2011 også fikk med besøk på forumet, noe som selvfølgelig ga en haug med treff.

nff-yhDen mest leste saken på disse årene er ikke overraskende Pampeveldet NFF som satte i gang en liten storm. Saken ble lest på VPN av 15.399 unike brukere. Den saken fikk også over 3000 likes på Facebook.

Vi har også et leserbrev som troner høyt oppe på listene. På alle verdens kontinent… fra januar 2010 som vi virkelig vil anbefale den dag i dag.

Det var også en periode hvor klubben fikk betalt for besøk på sine nettsider. VPN ga klubben trafikken fra forumet i den tida, sånn at man fikk klemt ut noen ekstra gryn. Så da var det en selvfølge at VPN hjalp til. Saken Sett både VPN og VIF som startside hadde en haug med besøk.

Siste dag av overgangsvinduet høsten 2010
Siste dagen av overgangsvinduet høsten 2010 var også utrolig spennende. Da stilte VPN redaksjonen opp med saken Siste fra overgangsmarkedet. Totalt var det 9925 unike brukere innom, men mange trykket tydeligvis heftig på F5 for å oppdatere, for saken hadde hele 14.798 sidevisninger.

Det startet, dagen før vinduet stengte, med at Kjell Jonevret fikk fyken i Molde, Uwe Rösler kom inne, men så 11.53 var det et spennende rykte:

11.53 Vi fortsetter i Molde hvor ryktene går om at 3 nye spillere er klare. De 3 skal være den nigerianske landslagsspilleren Feyor Ogude (23), Even Hovland (21) fra Sogndal og Krister Wemberg (18) fra Moss. Så får vi se om det stemmer..

VPN hadde en spion på plass under rekruttkampen på Valle den dagen og overhørte der Martin Andresen på telefonen som sa: «du er i Molde nå ja». Først dagen etter skulle vi skjønne hva det handlet om:

13.56 Noen skal visstnok ha påstått et sted på nett at Vålerenga har folk i Molde for å forhandle om en spiller. VPN overhørte også Martin på telefon igår, der dukket også ordet «Molde» opp, før han løp ned fra tribunen med Haakonsen hakk i hæl. Haakonsen har også sagt til TV2 at han er på reise. Rykte fra idag kommer fra TV2 sin chat med Tor-Kristian Karlsen, og har gått igjen på forumet, så for alt vi vet kan ryktet stamme fra VPN..

Og så fulgte det på:

15.14 Da har Vålerenga henta en ny spiller! Den nigerianske A-landlagsspilleren Fegor Ogude (23) signerte for Vålerenga før idag. Han kommer fra Warri Wolves FC i Nigeria. Han har signert en 4 års kontrakt med Vålerenga. Og fyren er midtbanespiller, spørsmålet er hvor på midtbanen. Vi håper han er høyreving.

15.30 Fegor Ogude var forresten en av spillerne VPN igår rapporterte om at var på vei til Molde. Så da er det tydeligvis han som vi har vært i Molde for å hente.

15.39 Fengor eller Fegor, that’s the question! Når vi søker rundt på nettet finner vi Fengor, mens klubben melder Fegor. Når Molde skulle hente han igår ble det meldt om Feyor… Så hvem vet. Foreløpig navn: Fe Ogude.

Litt navneforvirring der altså. Vi syns å huske at VPN på et tidspunkt utførte et lite eksperiment den deadline dagen der. Vi satte ut et rykte for å se hvor fort det forplanta seg og det tok ikke lange tida, i løpet av noen få minutter var ryktet vårt på VG, Blabladet, TV2 osv. Deadline day er morsomme greier!

Statistikk og sånn..
Så det var litt statistikk. Vi i VPN er ikke så veldig opptatt av det, men statistikken er mer morsom å bruke for å dra opp gamle blinkskudd som vi har vist her. VPN er en side hvor det daglig kommer nye saker, så det meste havner fort i arkivet. Der finner vi også våre beste ting, både i gull og gråstein.

En kommentar til «869 399 unike sidevisninger i 2014»

Legg igjen en kommentar