Dagboka tirsdag 13. januar 2015

Slik det ser ut nå står Vålerenga til påske. Vi har i hvert fall ikke fått informasjon som tilsier noe annet. Vi får i grunn ikke all verdens informasjon om ståa i klubben, hvordan er økonomien om dagen? Dette får du ikke noe om i Dagboka, derimot får du noe om andre ting. Wæhler kjører … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. januar 2015»

Slik det ser ut nå står Vålerenga til påske. Vi har i hvert fall ikke fått informasjon som tilsier noe annet. Vi får i grunn ikke all verdens informasjon om ståa i klubben, hvordan er økonomien om dagen? Dette får du ikke noe om i Dagboka, derimot får du noe om andre ting.

Wæhler kjører på

Vi gadd ikke telle hvor mange ganger Wæhler sier «kjører på» i dette intervjuet på VIF-TV, derimot gadd vi legge merke til meldingene om at han antagelig er i fantastisk god for til tross for et par sykedager. Rønsen er i hvert fall imponert. Nå vet vi ikke hva vi skal legge i akkurat det, men glade er vi.

Er himmer´n et sted for oss?

Er den fri for Lillestrøm, Brann og Moss? Slik har våre spørsmål vært i en årrekke og snart nærmer vi oss. Foreløpig er Moss og Brann ute av himmelen, neste er Lillestrøm. Litt lys i en ellers mørk januar.

Damenes stall

Vålerengas feminine alibi forbereder seg også til ny sesong og Toppserien, er i likhet med Tippeligaen, smekkfull av overganger. Klubbens medieavdeling er såpass oppe at de gir oss en feiende flott oversikt over hva som rører seg. Det vi merker oss er at vi har knabba Anne Lise Olsen fra LSK Damer og Lise Janbu Eide og Pernille Gardien fra Fortuna Ålesund. Hurra!

Systematisk mobbing av Berre

Noen ganger blir vi rett og slett forbanna, og det er vi i dag. Landslagsaktuell og evigunge Morten Berre blir til stadighet holdt, helt ufortjent, utenfor landslagsspill. Ikke har vi tall på hvor mange priser og kåringer juryer har strukket seg langt for å ikke nominere ham heller. Nå sist er det Gullballen, eller Ballon d’Or (ball med lukt) han ikke er nominert til.

Etter hvert aner vi et mønster og synes dette bærer preg av systematisk mobbing.

Dra på vinterferie til La Manga

facebook finnes en side for folk som skal til Spania. I følge veteranene der er Alicante flyplassen du vil til og de rutinerte er stappfulle i gode råd om fete hoteller å overnatte på. Du trenger sol og du trenger å få stilnet abstinensene.

Vålerenga i dag

Stille….fryktelig stille…ikke fotball, ikke hockey. Alt vi hører er vår egen øresus. Gidder noen å gi oss tips?

3 kommentarer til «Dagboka tirsdag 13. januar 2015»

Legg igjen en kommentar