Dagboka mandag 12. januar 2014

En feiende flott dagbok hyller et feiende flott hockeylag. Endelig så sitter det! Vi tar også med oss litt av tribunekulturdebatten vi prøvde å sette igang på torsdag. En virkelig blåmandag her altså. Iskrigerne kjemper seg oppover La oss starte med det morsomste som finnes på vintertid: Et Vålerenga hockey som vinner kamper. Søndag var … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. januar 2014»

En feiende flott dagbok hyller et feiende flott hockeylag. Endelig så sitter det! Vi tar også med oss litt av tribunekulturdebatten vi prøvde å sette igang på torsdag. En virkelig blåmandag her altså.

Iskrigerne kjemper seg oppover

La oss starte med det morsomste som finnes på vintertid: Et Vålerenga hockey som vinner kamper. Søndag var det Manglerud Star som fikk deng. Bokstavelig talt. Våre gutter slutta ikke å score før det stod 8-1 på resultattavla til Hoffsengen.

I følge vif-hockey.no var det hele tretten spillere på poenglista og Sørvik knabba flest av dem. Dette er det vi liker å se, høre og oppleve. Nå satser vi på at resten av kampa i årets GET-liga blir en gjentakelse av dette. Vi gleder oss!

Tribunekultur: En fortsettelse

I går satt deler av redaksjonen og så på engelsk fotball. Ja, det kan kanskje komme som en overraskelse at vi ikke bare ser opptak av dårlige Vålerenga-kamper, men vi må jo finne noe å sammenligne med også. Kampen var Arsenal – Stoke, og ut av ingenting så scora Stoke. Målet blei dog ikke stående, han viftemannen på sidelinja hadde sett en offside. Da begynte vi å tenke. Er alle disse flaggerne på tribunen egentlig noen som aldri fikk lov til å være linjedommere?

Vålerenga i dag

Vi sutter på seieren mot Manglerud Star, gleder oss til seriestart i Tippeligaen og tenker på at snart så kommer det kanskje en onlineløsning for sesongkortkjøp.

Legg igjen en kommentar