2015 – hva nå?

2015 er i gang og da begynner vi å lure på hvordan det blir, medaljekamp eller desperasjon for å unngå nedrykk? Her er VPN sin spådom. Allerede nå er det en del nye spillere på plass, Wæhler og Nation har kommet inn. Nation er fortsatt ikke friskmeldt etter kneoperasjonen, men skal være på bedringens vei. … Fortsett å lese «2015 – hva nå?»

2015 er i gang og da begynner vi å lure på hvordan det blir, medaljekamp eller desperasjon for å unngå nedrykk? Her er VPN sin spådom.

Allerede nå er det en del nye spillere på plass, Wæhler og Nation har kommet inn. Nation er fortsatt ikke friskmeldt etter kneoperasjonen, men skal være på bedringens vei. Wæhler er allerede i trening og skal gi trygghet i et ustabilt forsvar. Vi tipper at ingen nye kommer inn så lenge ingen går ut. Av de som var i troppen i 2014 så er Muri fortsatt ute med hjernerystelse og det er vel heller tvilsomt om han kommer til å komme seg tilbake.

Av mulige signeringen så er Daniel Braaten observert på Valle, men det er nok mest for å holde formen vedlike foreløpig. Men Daniel har nå vært uten klubb i over et halvt og det åpner nok mulighetene for en retur til Oslo.

På keeperplass er Kongshavn solgt til Tromsø. Det betyr at vi står igjen med Langer og Hirschfeld. VPN erfarer at man jobber desperat med å kvitte seg med Hirschfeld, men han er foreløpig fornøyd med å sitte på benken og heve millionlønn.

Resten av laget er som alltid et år eldre og med det kommer mer rutine. Spesielt er det viktig for forsvaret og unggutta. I 2015 forventer vi mer enn hva vi fikk servert i 2014.

På midten blir laget fremdeles ledet av kaptein Grindheim. I år får han nok sterkere konkurranse fra Stengel, Zahid og Nilsen. På vingen har Morten Berre bestemt seg for å ta et år til.

Helt fremst har vi fortsatt kun Kjartansson som kan bekle en ren spissrolle. Å hente Braaten kan kanskje hjelpe til på det, eller så lanserte VPN muligheten med å hente Gytkjær fra Haugesund, men spørsmålet er om han ikke er for dyr foreløpig. Det som er helt klart er at det ble drevet rovdrift på Kjartansson ifjor.

Kjetil Rekdal har allerede uttalt at målet for sesongen er medalje. Vi skal hjelpe Kjetil med å konkretisere målet: medalje og cupfinale bør være målet for 2015. Rekdal ba om 2 år før han sa vi skulle få se resultater, nå er vi inne i år 3 og krever å få se noe.

Økonomisk virker det som at man nå endelig har kontroll på Valle. Det hjalp mye at DnB kom inn som sponsor i høst. I 2015 vil man fortsatt slite litt med gammel moro, men fra 2016 skal man igjen ha et større økonomisk spillerom.

Tilslutt det som virkelig gjør at det det blir hardt i buksa. I 2015 skal vi etter mange års venting starte å bygge vår egen stadion. Vi venter derimot til spaden er satt i jorda med den store utløsningen.

Vi gleder oss til 2015!

Legg igjen en kommentar