Dagboka fredag 9. januar 2015

En tynn fredagsbok blåser i detaljene bortsett fra de mest bagatellmessige Begynner å likne et fotballag Fjoråret var ikke så verst. Endelig begynte Vålerenga å likne på et fotballag. Sånt smitter. Nå er det iskrigernes tur. Nå likner dem virkelig på et fotballag: Etablerer sjetteplassen og taper poeng i sluttminuttene. Vålerenga – Sparta 3-4 (1-2,1-1,1-1). … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. januar 2015»

En tynn fredagsbok blåser i detaljene bortsett fra de mest bagatellmessige

Begynner å likne et fotballag
Fjoråret var ikke så verst. Endelig begynte Vålerenga å likne på et fotballag. Sånt smitter. Nå er det iskrigernes tur. Nå likner dem virkelig på et fotballag: Etablerer sjetteplassen og taper poeng i sluttminuttene. Vålerenga – Sparta 3-4 (1-2,1-1,1-1). Seiersmål til Sparta i det 57. minutt. Resten av detaljene hopper vi gladelig bukk over.

Penga triller inn
Som om ikke grasrotandelen på 2,5 mill fra Norsk Tipping var nok, selv FIFA har skjønt at Vålerenga trenger gryn fordi vi fortjener det. Satsene fra den korrupte organisajonen var 14.600 kroner per spiller per dag spillerne var opptatt med VM-spill, regnet fra 14 dager før mesterskapet til dagen etter at spillernes lag ble slått ut. For ikke å rote oss ut på dypt vann glemmer vi detaljene i dette regnskapet og nøyer oss med å si at klubben fikk 1,16 mill for VM-innsatsen. Thank you, Diego! And you too, Giancarlo !

Heia, heia VIF ?
I mylderet av tribunesanger har vi denne:

Åååååååå
Heia, heia, heia, heia, heia, heia VIF
Heia, heia VIF
Heia, heia VIF
Å heia, heia, heia, heia, heia, heia VIF
Heia VIF, heia VIF, heia, heia VIF

Behovet for revisjon av teksten er soleklar. Rekker vi det før sesongstart?
Bare åtteogåtti dager igjen til avspark. Det enkleste er alltid det beste:
Fjerne et heiarop i hver linje og erstatte VIF med VFE.
Vi er nøye med detaljer når vi snubler i forkortelser.

Nye spillere?
Ingen detaljhandel av spillere før lukene åpnes onsdag, men kjenner vi klubbkassa rett blir det sikkert ikke mye av det.

Vålerenga i dag
Som du roper i skogen får du svar. Aperopet gir deg resten av detaljene

Legg igjen en kommentar