Dagboka tirsdag 16. desember

Vålerenga blir å finne blant de tre beste laga i 2015, sesongkortsalget går videre, Herman Stengel forteller om sin første gang og blødende magesår har meldt sin ankomst denne tirsdagen i advent. Kos deg. Kjartansson tipper 2015 På spørsmål om hvorfor du og jeg skal kjøpe sesongkort for 2015 svarer ørnen fra Island at Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 16. desember»

Vålerenga blir å finne blant de tre beste laga i 2015, sesongkortsalget går videre, Herman Stengel forteller om sin første gang og blødende magesår har meldt sin ankomst denne tirsdagen i advent. Kos deg.

Kjartansson tipper 2015

På spørsmål om hvorfor du og jeg skal kjøpe sesongkort for 2015 svarer ørnen fra Island at Vålerenga blir å finne på en av de tre øverste plassene på neste års tabell.

Det er denne defensive holdningen som dreper fotballen. Bare si det rett ut, neste år vinner vi hele dritten! Sånn som Brann, de sa det allerede i desember 2014 og det gikk jo bra. Årleit, vi synes fremdeles det er litt festlig.

Kjartansson sitt syn på det som var, det som kommer og jula finner du i sin helhet på klubbens sider.

Stengel er en karamell!

Lindkvist mottar en pasning på venstre side, jeg søkte inn i feltet. Et innlegg fant Vidar, presset av to forsvarere headet han den ned til meg. Litt klønete, via lår og mage, lot jeg ballen sprette en gang. Det var 6-7 meter inn til keeper. Jeg rekker å se opp og tenker at nå, nå skal den gå inn. Instinktivt slo jeg armene ut til siden. Jeg lette etter Vidar, og i takknemlighet lagde jeg hans tegn. Det er først når Brann setter i gang spillet på nytt jeg forstår det.

Kroppen min fylles av glede, jeg har aldri følt det sånn før.

Er ikke dette en vakker, liten erotisk novelle? Vi fikk i hvert fall blod i loffen og vel så det. Se Herman fortelle om hele sin deilige, dampende opplevelse på Youtube.

http://youtu.be/ZjOOnNZQgGw

Damene har fått ny trener

Dagboka trodde Rune-Hjesus fra Sotahjørnet skulle bli ny dametrener, men det ble visst Leif Tsolis. Om du ikke husker hvem han er, skam deg! Dette er mannen som arbeidet med talent- og trenerutvikling i Vålerenga fra 2001 til 2007.

Velkommen hjem!

Kjøp deg sesongkort, da!

Fast rabatt i Sjappa og garantert mulighet for kjøp av billett til cupfinalen er bare noen av tinga du får med sesongkort. Får egen regning er vi sikre på at vekterne dropper boten du skulle hatt når du sneik på T-banen når hun ser kortet ditt og det er ingen grunn til at taxi-sjåføren gjør annet enn å gi deg klem når taxiregninga ikke kan gjøres opp der du sitter i baksetet med babb fra gulv til tak veivende med sesongkort.

Sånn, da er det bare å få det gjort. Gå hit.

 

 

Legg igjen en kommentar