Dagboka mandag 15. desember 2014

Vi bruker dagens dagbok til å komme med noen klare oppfordringer. Sesongkort Å kjøpe sesongkort hjelper klubben. Det gir en mer oversiktlig situasjon rent pengemessig, vi vet alle at de på Valle trenger det. Salg av sesongkort kan faktisk gi klubben en såpass god oversikt at Rekdal får lov til å kjøpe en ny spiller … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. desember 2014»

Vi bruker dagens dagbok til å komme med noen klare oppfordringer.

Sesongkort
Å kjøpe sesongkort hjelper klubben. Det gir en mer oversiktlig situasjon rent pengemessig, vi vet alle at de på Valle trenger det. Salg av sesongkort kan faktisk gi klubben en såpass god oversikt at Rekdal får lov til å kjøpe en ny spiller allerede i januar.

Så hvis du lurer på om du skal kjøpe sesongkort så gjør det.

Skal du regne egen økonomi på det, så koster en enkeltbillett 200 kr. For 2000 kr får du sesongkort. Lett regning sier da at du må gå på 10 kamper før du går i null på sesongkortet, men det skal du vel. Samtidig får du 10% rabatt i Sjappa, så hvis du skal kjøpe deg en drakt eller annet stæsj så sparer du inn en del penger der også. Så er du i tvil, kjøp sesongkort.

Og tenk tanken hvis vi kommer til Cupfinalen. Sesongkortet vil sikre deg billett.

Så vi skjønner ikke hvorfor du lurer engang. Kjøp sesongkort nå!

Flaggborgen ber om hjelp!
De store flagga som blir brukt på kampene er i sjaber tilstand. Vi trenger rett og slett nye stenger. Denne skribenten var selv vitne til at et par flagg kollapset denne sesongen.

Vi tar med følgende fra Klanen.no:

I første omgang håper vi på å kunne samle inn 5000kr før jul slik at vi får bestilt 10 nye stenger som vil være klare til sesongstart 2015.

Ønsker du å donere en sum gjør du dette til kontonummer 9006 07 14346 som styres av Stian Thørner Holm Miland, han er ansvarlig i Flaggborgen når det gjelder bestilling av nytt utstyr.

Ønsker du å være med i Flaggborgen, fast? Eller som gjest en gang nå og da på hjemmekamper ta kontakt med Trond Erik Sandgren.

Så da er det bare å bidra. Selv en liten slant vil hjelpe.

Vålerenga i dag
Kjøp sesongkort og sett over en slant til Flaggborgen!

Legg igjen en kommentar