Dagboka fredag 12. desember 2014

Det er straks helg, skole på stadion passerte gjennom Finanskomiteen i går og det skal spille hockey i morgen. Skole på stadion I gårsdagens dagbok skrev vi en del om skolen som skal komme på ny stadion. I går ble saken godkjent i Finanskomiteen, men VPN erfarer at det var noen merknader til avtalen. Hva … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. desember 2014»

Det er straks helg, skole på stadion passerte gjennom Finanskomiteen i går og det skal spille hockey i morgen.

Skole på stadion
I gårsdagens dagbok skrev vi en del om skolen som skal komme på ny stadion. I går ble saken godkjent i Finanskomiteen, men VPN erfarer at det var noen merknader til avtalen. Hva de merknadene faktisk er har vi forsøkt å finne ut av i morgentimene i dag, men uten resultater. Byråden kunne ikke svare på spørsmålene som kom opp, men VPN vet at det uansett er et klart flertall i saken.

Dermed er det nå duket for endelig behandling i Bystyret 17. desember. Der skal man nok også gjøre rede for merknadene før man godkjenner avtalene. Møtet den dagen starter 12.00 og VPN sender direkte.

XXX
Vålerenga Hockey spiller mot XXX i morgen på Jordal. Matchen starter klokka 16.00.

Det er nå duket for skikkelig slakt av bønda etter at Iskrigerne gikk på en stjernesmell mot Stavanger Oilers. Vålerenga ligger for øyeblikket på en 6. plass på tabellen. Det er to poeng opp til Sparta og fire poeng ned til Lillehammer.

Vålerenga i dag
Har du kjøpt sesongkort?

Legg igjen en kommentar