Dagboka onsdag 10. desember 2014

To uker før jul venter vi på kampoppsettet for neste år og irriterer oss litt over at fotballnorge ikke vil prøve noe nytt Nei til endring Ingen tippeligaklubber ønsker å endre noe som helst på det bestående så vi må nok leve med 16-lags Tippeliga til evig tid ser det ut som. Men toppfotballsjef Nils … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. desember 2014»

To uker før jul venter vi på kampoppsettet for neste år og irriterer oss litt over at fotballnorge ikke vil prøve noe nytt

Nei til endring
Ingen tippeligaklubber ønsker å endre noe som helst på det bestående så vi må nok leve med 16-lags Tippeliga til evig tid ser det ut som. Men toppfotballsjef Nils Johan Semb tar ikke et nei som et nei:

– Om man ikke endrer antall lag så blir jeg overrasket om man fortsetter akkurat som nå. Det kan bli en annen modell for seriespillet, utdyper han overfor NTB. (©NTB)

Les også: Klubbene sier nei til endringer (aftenposten.no)

Spilleplan 2015
De mest utålmodige blant oss lurer på hvor et blir av terminlista. Kommer den i det hele tatt før første kamp spilles andre påskedag? Hvor lenge må vi vente på å spikre ferieplanene for å unngå kollisjoner med viktige Vålerenga-kamper?

Ta det rolig. Lista er klar neste uke, seinest onsdag. Men kan du ikke vente så lenge før du bestiller utenlandsturen i sommer, har vi følgende 100% sikre Vålerenga-frie datoer:

  • Landskamppause 8. til 18. juni. Sverige og Azerbadsjan på Ullevål.
  • Europafri 13. til 23. juli. For at fire norske lag ikke skal slite seg ut med Tippeliga i beste kvalifiseringstid til Europa, nektes også de resterende 12 lagene seriespill

Se også NFF:  Hovedterminlista 2015  og Spilleplan tippeligaen 2015

For øvrig forlenger Vålerenga sesongen med to uker i forhold til i år, i henhold til  i-år-så-tar-vi-alt-vedtaket fra Vålerenga Fotball Elite

Har du øl og er glad…
– Øl med gutta er sunt, er gårsdagens overskrift på TV2.no. Innimellom halvliterne tok vi oss tid til å lese brødteksten, men der sto det fint lite om ølets livsforlengende egenskaper bortsett fra at studien var et bestillingsverk fra ølprodusenten Guiness, men likevel…

Oilers – Vålerenga 6-2
– Ingen spelte hockey for Vålerenga der ute (Ole Eskild Dahlstrøm på TV2)

Vålerenga i dag
Camilla Christensen forlenger med Vålerenga. Hvorfor?

– Først og fremst trives jeg veldig godt i Vålerenga, det er en fin klubb å være i på alle måter. Jeg ønsker å spille her for å kunne være med på å bygge videre på det vi allerede har fått til i år slik at vi hever oss enda noen hakk neste sesong, sier hun til vif-fotball.no i dag

Legg igjen en kommentar