Dagboka tirsdag 9. desember 2014

Siden gårsdagens dagbok var ute av drift får du helgas oppsummering på denne fantastisk flotte tirsdagen. Damene var overlegne i juleturneringa I helga var det juleturnering i Tønsberg. På vei til topps møtte Vålerenga blant andre Lyn før de grøfta Øvrevoll/Hosle i finalen. I tillegg fikk spillerne premiedryss, Johanne Frydenlund var finalens beste spiller og turneringens … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. desember 2014»

Siden gårsdagens dagbok var ute av drift får du helgas oppsummering på denne fantastisk flotte tirsdagen.

Damene var overlegne i juleturneringa

I helga var det juleturnering i Tønsberg. På vei til topps møtte Vålerenga blant andre Lyn før de grøfta Øvrevoll/Hosle i finalen. I tillegg fikk spillerne premiedryss, Johanne Frydenlund var finalens beste spiller og turneringens toppscorer og laget vant, i tillegg til hele driten, turneringas fair play-pris.

Mandagens dagbokmann gikk såpass av hengslene over at Vålerenga vinner igjen at han, sammen med resten av redaksjonen, gikk på en aldri så liten festskrell og var ute av drift helt frem til gårsdagens episode av Iskrigerne på TV2 Zebra.

Radiumhospitalet takker Vålerenga

Der vi teller resultater, penger og hoder som ruller er det lett å glemme at Vålerenga er mer enn bøtter og medaljer. Vålerenga er også Oslos bankende hjerte, noe de viser gjennom Jobbsjansen og Vålerenga mot rasisme. Det er ikke bare bønder, arbeidsløshet og rasisme Vålerenga er motstandere av, klubben er også motstandere av kreft noe de har vist gjennom sitt samarbeid med Radiumhospitalet i over ti år.  Derfor har klubben nå fått et takkediplom.

Denne skribenten har vært rammet av influensa opptil flere ganger og det er skikkelig ræva. Når noe så hverdagslig er skikkelig ræva blir det nær umulig å forestille seg hvor mørkt det må være å få kreft og bli trilla inn på Radiumhospitalet. Legg til at du er et barn, eller ungdom, og egentlig ikke skal bekymre deg over annet enn at du spiste litt mye pepperkakedeig eller at du har fått ei ny kvise i panna dagen før juleballet trenger du ikke rare fantasien for å forstå at dagen fort kan bli litt lenger enn for deg og meg.

Nettopp derfor er det så himla viktig når Vålerenga gir VIP-billetter til kidza på Radiumen, hjelper de med transport ved å låne dem spillerbussen, hjelpe til med å etablere fysioterapirom eller rett og at spillerne stikker oppom hospitalet.

Dette er Vålerenga. Dette er du og jeg en del av. Kjenn litt på hjertet ditt og kjenn det blir  varmere og mykere.

Kroppsvæskene flyter i Stavanger

I kveld må Vålerenga ta den tunge turen til Stavanger. Turen er ikke tung fordi Oilers er så himla gode men fordi kroppene til Stavangerfolket lekker som ei sil. Blod, eder, galle, tårer og ikke minst spytt. Enorme mengder spytt. Det er ufattelig at mennesker kan produsere så store mengder spytt som de klarer i Rogaland. Såpass stor er spyttproduksjonen at store mengder finner veien utover Jan Tore Kjær, Vålerengas klubbdirektør.

På Oslos østkant har vi til alle tider vært opptatt av å ha det i kjeften. Med det mener vi at en solid, verbal utveksling er høyt verdsatt. Samtidig må vi legge til at «å ha det i kjeften» også inkluderer spytt.

Hold det for dere sjæl!

Sesongkort

Bli med tilbake til østkanten, til Vålerenga og til toppen av norsk fotball! 2015 er året det smeller, 2015 er året da alle planeter på himmelhvelvingen stiller seg på linje og sørger for at profetiene går i oppfyllelse. Gull, cupfinale og de første spadetakene for nytt stadion på Valle. Det er umulig å fatte at noen vil ta sjansen på å gå glipp av dette, det er ikke til å ta inn over seg at noen ikke vil ha kortet som garanterer innpass på alt sammen i lomma. Det er ufattelig at noen ikke allerede nå har vært, eller er på vei, til Sjappa for å fikse sesongkort 2015.

Det krever et enormt mot eller komplett idioti å stå uten sesongkort 2015.

 

sesongkort2015_1t52qvp237d0f1hy8f1v1q4hzf

En kommentar til «Dagboka tirsdag 9. desember 2014»

Legg igjen en kommentar