Dagboka fredag 5. desember 2014

Det trekker seg mot 2015 og en avgjørelse i stadionsaken nærmer seg forhåpentligvis. Også ser vi litt på utviklinga på klanen.no. Klanen.no Er Klanen.no blitt en jævla blogg? Vi trudde at Klanen sin nettside skulle brukes til å formidle faktisk informasjon til oss medlemmer, men tydeligvis ikke. Klanen.no skal ha det at de har dekka … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5. desember 2014»

Det trekker seg mot 2015 og en avgjørelse i stadionsaken nærmer seg forhåpentligvis. Også ser vi litt på utviklinga på klanen.no.

Klanen.no
Er Klanen.no blitt en jævla blogg? Vi trudde at Klanen sin nettside skulle brukes til å formidle faktisk informasjon til oss medlemmer, men tydeligvis ikke. Klanen.no skal ha det at de har dekka hockey på en bra måte i det siste, men det gjør også Sotahjørnet.

Denne uka starta ballet med at KjellG la ut en sak på Klanen.no om sesongkort, faste plasser på Vestbredden og en mulig retur til Bislett. På mange måter kan saken ses på som sutring og oppgulp siden KjellG ikke fikk vilja si. Innlegget hadde passet best på forumet, men det skulle ikke stoppe der.

Klanen.no åpna deretter portene og det vi tror er leserinnlegg kom. Først Bislett, nei takk, før man fulgte opp med Ullevål, nei takk. Hva faen??? De aller fleste i Klanen og miljøet rundt Vålerenga forventer stort sett fakta når de kommer inn på Klanen.no, ikke masse svada. Det har vi forumet til. Hva er Klansstyret sitt standpunkt i denne saken? Det er egentlig tingen vi lurer på. Er snakket om Bislett reelt eller er det kun et forhandlingsutspill fra Vålerenga for å få pressa prisene ned på Ullevål? Litt fakta hadde vært greit i en sånn sak.

Som at det ikke var nok at forsida på Klanen.no ser ut som et jævla rot for tida…

Stadionprosjektet
Det skal visstnok nærme seg en avgjørelse rundt skolen i det nye stadionbygget. Åge Petter Christiansen kunne fortelle oss at vi fra Rådhuset har vi fått vite at Leieavtalen for skolen skal behandles i Bystyret 17.desember. Vi håper det stemmer, for skal stadion åpnes i 2017 så er vi avhengig av at avtalen om skolen er avgjort før jul.

I mellomtida så har VPN snakket med Byråden for Utdanning og Kultur, Anniken Hauglie (H). Hun kunne fortelle oss at leieavtalen for skolen er til behandling hos Kommuneadvokaten for gjennomsyn. Når den juridiske og administrative gjennomgangen er gjort så vil den bli forelagt byrådet for politisk behandling.

Byråden er også klar på at det ikke er i noens interesse i å forsinke saken.

Så da får vi vel bare stole på Byråden i denne omgangen, men vi i VPN lover at vi skal fortsette å gi dere mer informasjon om utviklinga i stadionprosjektet.

Har du fornya med Vålerenga?
Berre har fornya, Kjartansson og Zahid har gjort det samme. Til og med Langer og Larsen har forlenga med Vålerenga. Kjetil Rekdal har signert for 4 nye år og har fått Morten Tandberg med på laget. Wæhler og Tollås Nation har signert.

sesongkort2015_1t52qvp237d0f1hy8f1v1q4hzf Nå er det vel på tide at du også signerer?

Sesongkortsalget er nemlig i gang i Sjappa. Frem til mandag er det kun i Sjappa man får fornya kortet. Da får man også mulighet til å kjøpe billig(ere) drakt og genser.

Mer om dette leser du i sesongkortsaken.

Dagens video
Vif-fotball.no har startet med julekalender. Her er dagens video:

4 kommentarer til «Dagboka fredag 5. desember 2014»

Legg igjen en kommentar