Dagboka torsdag 4.desember 2014

Det er tid for å forberede seg på gode opplevelser i 2015 og disse litt hockey. Forberedelser er viktig! Skal du være godt forberedt er det noen som hevder at det å planlegge riktig er veldig viktig. Ta for eksempel at du har tenkt å stifte familie, få deg en mann eller kone, med tida … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4.desember 2014»

Det er tid for å forberede seg på gode opplevelser i 2015 og disse litt hockey.

Forberedelser er viktig!

Skal du være godt forberedt er det noen som hevder at det å planlegge riktig er veldig viktig. Ta for eksempel at du har tenkt å stifte familie, få deg en mann eller kone, med tida få unger, kanskje det krever større plass, trygg arbeidsplass også videre. Slikt krever god og langsiktig planlegging, ingen tvil om det, sjøl om noen havna i uløkka alldeles uten den minste form for planlegging og fikk både mann / kone og unger helt plutselig. Slikt krever kreativitet og brannslukking. Vi ønsker jo ikke at folk skal ha det sånn, men noen får til det allikevel. Altså det med å havne i uløkka.

Ta en annen tanke; å skape et sjukt bra fotball-lag, som skal gi gode opplevelser, dyrke vinnerinstinktet og briljere med ball foran sine trofaste tilhengere. Slikt tar tid. Å skape et lag er ikke gjort over natta, å skape gode spillere tar mange år, og hvor dem havner hen når dem er virkelig gode er ofte vanskelig å spå, for ikke å si umulig. Vålerenga trener hver eneste dag på å bli enda et hakk bedre enn forrige dag, og en god del hakk bedre når sesongen starter igjen. Både enkeltvis og som lag. Slikt tar tid, mye tid.

Og så finnes det ting som ikke tar så mye tid, men som er veldig gode forberedelser!

For nå kan du være forberedt fra og med i dag til gode opplevelser i 2015! Sesongkortene er allerede i salg, og vi vet at flere har vært i Sjappa og sikra seg allerede. Til og med skribenten har vært der, klokka 10.15 var kjøpet gjort, og jammen fikk han pepperkaker også. Hyggelig handel og verdt hver eneste krone! Så nå er forbedelsene unnagjort for min del, nå gjenstår det bare at du og dine gjør det samme. For vi har lyst til å være mange på Bredden (eller Bendit) neste år, vi vil ha et helsikes spetakkel og liv og røre når vi sammen skal ta alt! For det er det gutta til Reka forbereder seg på, langsiktig. Vi andre trenger bare å gjøre det til en svært kort prosess, nemlig å kjøpe et sesongkort som gir tilgang til nytelse, lidelse, pining og neglebiting, latter, tårer, sang og analtog. Til og med trommer…

Skal du ikke ta den hyggelige turen til Sjappa, så kan du kjøpe på nettet fra mandag førstkommende, det gjør du her (siden virker helt fint, men kjøpe kan du gjøre først fra mandag).

Hockey er slitsomt

Ja du leser riktig. Vi synes hockey er slitsomt. Ikke fordi vi spiller hockey sjøl, nei det er slitsomt å følge Vålerenga på is om dagen. Det er opp- og nedturer (egentlig er det ikke så mange oppturer enda) og det er jævlig slitsomt. Det gleder oss med poeng, det er ikke det. Men å ta poeng i sudden mot Manglerud Star er bare ikke morsomt…selv om de fleste vil hevde at kamper med masse mål og greier er jo god underholdning så er det egentlig det om du stikker av med tre poeng og tetter igjen eget mål. Men å vinne 7-6 i sudden vitner om lekkasje. Enda godt at det er skikkelig underholdning på #Iskrigerne på tv da….det er uten tvil god underholdning! I dag leser vi at TV2 og VIF Hockey er enige om enda en sesong og det lover bra. For tv-underholdninga. Vi er usikre på om det lover bra for poeng på is.

Shampo er freda leser vi også…enda godt at noen kunne finne på å skrive en selvfølgelighet. Noen andre enn Shampo vil vi ikke ha, ferdig med det.

Vålerenga i dag

Idag kan du gå til Sjappa og kjøpe sesongkort 2015, eller du kan dra på Bohemen å ta et glass og spille dart, eventuelt kan du dra på Vertshuset og treffe likesinnede over en god prat om hva som ligger i slagordet «Bli med oss tilbake til østkanten». Skulle dere slumpe innom temaet vil vi gjerne høre fra dere om hva dere kom frem til!

Legg igjen en kommentar