Sesongkort Vålerenga Fotball 2015 i salg nå

I dag starter sesongkortsalget for sesongen 2015. Vi gir deg oversikten over Vestbredden, klanens tribune på Ullevaal også neste sesong. Det blir ingen faste plasser, og man kjøper unummerert plass på felter, akkurat som i fjor.   Saken er hentet fra Klanen.no. Merk deg at du får kjøpt årets drakt til 390,- og hettegenser til 290,- om du … Fortsett å lese «Sesongkort Vålerenga Fotball 2015 i salg nå»

I dag starter sesongkortsalget for sesongen 2015. Vi gir deg oversikten over Vestbredden, klanens tribune på Ullevaal også neste sesong. Det blir ingen faste plasser, og man kjøper unummerert plass på felter, akkurat som i fjor.  

Saken er hentet fra Klanen.no.

Merk deg at du får kjøpt årets drakt til 390,- og hettegenser til 290,- om du fornyer eller kjøper sesongkortet i Sjappa i dag, fredag eller lørdag.
Plassering: Vestbredden. 

Også i år er Vestbredden Klanes tribune på hjemmekampene. Du kjøper sesongkort på feltet du regner med å stå på.

screenshot-vifsesongkort.no 2014-12-03 21-01-46Felt 103/104: Som i fjor vil de to feltene på midten av Vestbredden være for de som ønsker å bidra med støtte til laget gjennom sang og utagerende kroppslig aktivitet. Her finner du sangstarterne, andresangerne og folk står tettere her enn på de øvrige feltene. Du begynner ikke å grine om det dukker opp et flagg eller to her. Det skal være trøkk og fokus på sang og støtte av laget. Du finner Gamle Konge på toppen av 104.

Feltene 101/102 og 105/106 omkranser sanglokomotiv-feltene og egner seg utmerket til folk og vennegjenger som vil stå på samme sted hver gang, med de samme menneskene hver gang. Dette er feltene for dem som som ikke nødvendigvis synger hele tiden, men vil bidra på sanger som passer dem, og som gjerne vil diskutere kamp med sidemannen underveis.

Pris sesongkort Vestbredden: 2000 kr
Sesongkortet har samme pris som i fjor. 2000 kr per kort.

Det blir ingen vervekampanje, billigsalg, super-onsdager eller på andre måter redusert pris på sesongkort i år. Sett i lys av klubbens svært trange økonomi er det fullt forståelig, og det var vel heller ikke ventet. Klubben trenger hver eneste krone den kan få tak i.

Vålerengas daglige leder, Stig Ove Sandnes, har understreket viktigheten av et godt sesongkortsalg i desember en rekke ganger, han håper flest mulig kjøper sesongkort så raskt som overhodet mulig. Klubben balanserer fortsatt på en knivsegg for å unngå konkurs. Så enkelt er det og ditt bidrag er kjærkomment og viktig.

Fordeler ved kjøp av sesongkort:

  • -10% på supporterutstyr i Sjappa
  • Du slipper å styre med billetter før hjemmekampene.
  • Du kommer inn gratis på VIF 2 sine hjemmekamper. I 2015 møter de bla Lyn og Skeid samt fire andre Oslo-lag.
  • Du får forkjøpsrett til billetter til en eventuell cupfinale. I 2015 er det vår tur!
  • Følg klubben tilbake til østkanten.
  • Eksklusivt møte med spillere og trenere en gang i sesongen.
  • Du er med på å redde klubben fra konkurs ved å støtte klubben økonomisk.

Hvordan kjøpe/fornye sesongkort:
I dag, fredag og lørdag er det kun mulig å fornye/kjøpe sesongkort i Sjappa. Da får du samtidig muligheten til å kjøpe årets drakt til 390,- og hettegenser til 290,-. Et eksklusivt tilbud til sesongkortkjøpere. Drakta bruker laget i 2015 også.

På mandag 8. desember av kommer det opp en nettløsning gjennom Billettservice. Kjøpsprosessen er enklere enn tidligere år, og du kan kjøpe/fornye sesongkortet for Vestbredden. Har du kjøpt eller fornyet kort på nettet før vil du motta en mail til  e-postadressen du oppga. Der finner du linken og e-posten sendes mandag om alt går som det skal.

Vi legger selvsagt ut link til sesongkort på Klanen.no og du finner den også på hjemmesiden til Vålerenga Fotball. Husk at du må være medlem av Klanen for å stå på Vestbredden, og du må vise medlemskapsbevis når du henter kortet i Sjappa rett før sesongstart.

Det er selvsagt mulig å kjøpe/fornye sesongkort i Sjappa også etter helgen, man da uten tilbud på drakt og hettegenser.

Bli med oss tilbake til østkanten, kjøp sesongkort før jul. Det er dessuten en glitrende julegave til dine nærmeste.

All informasjon om sesongkort 2015 finner du på vifsesongkort.no

Bli med og skap store og gode opplevelser på Vestbredden neste sesong. Gi ditt for å løfte Vålerenga tilbake dit vi hører hjemme – i toppen av norsk fotball.

En kommentar til «Sesongkort Vålerenga Fotball 2015 i salg nå»

Legg igjen en kommentar