Dagboka onsdag 3. desember 2014

Første onsdag i advent og bare 124 dager igjen til seriestart, men allerede i morra får vi en forsmak på moroa: Sesongkort til salgs! Altfor tidlig, hevder KjellG på Klanens sider. Hadde dem venta to uker hadde det vært mulig å få til en løsning med faste plasser på Vestbredden. Men nå blir det som … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. desember 2014»

Første onsdag i advent og bare 124 dager igjen til seriestart, men allerede i morra får vi en forsmak på moroa: Sesongkort til salgs!

Altfor tidlig, hevder KjellG på Klanens sider. Hadde dem venta to uker hadde det vært mulig å få til en løsning med faste plasser på Vestbredden. Men nå blir det som i år, unummerert og førstemann til mølla.

Svakt av Klan og Klubb?

Ølargumentet for faste plasser skåler vi for:

Nå må folket komme tidlig for å få stå der de pleier å stå sammen med dem dem har stått sammen med siden tidenes morgen. For oss som mener at en fotballkamp uten øl før kampen er som en håndballkamp medfører selvsagt dette visse problemer.

Men derfra og fram til konklusjonen svakt av Klanen og selvsagt som vanlig svakt av klubben, er vi ikke med på. Om vi mener alvor med fornying, og om vi serriøst ønsker freske hestekrefter velkommen til det skranglende lokomotivet på bredden, må det gis plass også på Gamle Konge. De beste plassene kan ikke være reservert de eldste til evig tid.

Pytt, pytt, evigheten på Ullevaal nærmer seg slutten. Vi har noen år på oss til å gjennomdiskutere saken før vi flytter inn i evighetens hjem på Valle.

[poll id=»11″]

Les også: Sesongkort 2015 og kanskje blir det Bislett igjen (klanen.no)

JA til Bislett!

Vi slutter oss mange hundre prosent til KjellG og Sotahjørnets argumenter for å avslutte leieforholdet på Ullevaal når kontrakten går ut om et år. En sesong eller to på Bislett før vi finner paradis østenfor elv og vestenfor Alna, er vår våte drøm. Veien tilbake til østkanten går via leikegrinda på Bislett! Alt annet er svik!

[poll id=»10″]

Les også: Tilbake til Bislett (Sotahjørnets venner)

2015 – et 50-års jubileum

Tippeligaen er endelig Brann-fri sone. Det er femti år siden første gang eliteserien ble velsignet på samme måte. Og hva skjedde da? Jo, Vålerengen blei seriemestre. Nå, femti år seinere, gir vi oss ikke med det, nå snubler vi ikke mot Frigg i kvarten. I år så tar vi alt.

Og med alt mener vi også vesentlig flere av seriemestrene våre på Årets Lag. For femti år sia var det bare én: Oslos svar på Bobby Moore. Guess who!

Vålerenga i dag

TV2 og VIF er enige om en ny iskrigersesong. Hollywood eller Getligaen, spør vi

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 3. desember 2014»

  1. At det ikke blir faste plasser på vestbredden igjen er lite smart. Mener dere virkelig at det er bedre med 3000 på kamp? Eller er det lurere at «gamlingene» står på sine faste plasser og vi er 6000 på kamp? Det skal være plass til alle og vi må tilrettelegge for de forskjellige. Nei gå hjem å skam deg og øv på tromma di 🙂

Legg igjen en kommentar