Dagboka torsdag 27.november 2014

I dag, på denne gledens dag for alle med postnummer 3050, tar vi det viktigste først, så det nest viktigste. Også lider vi som hockeysupportere. Som sagt (eller skrevet) det viktigste først: I kveld er det diverse viktige møter, og det starter allerede klokken 18:00 med åpent informasjonsmøte som finner sted i kantina. For at … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 27.november 2014»

I dag, på denne gledens dag for alle med postnummer 3050, tar vi det viktigste først, så det nest viktigste. Også lider vi som hockeysupportere.

Som sagt (eller skrevet) det viktigste først:

I kveld er det diverse viktige møter, og det starter allerede klokken 18:00 med åpent informasjonsmøte som finner sted i kantina.
For at du skal være best mulig forberedt til de påfølgende Ekstraordinære Årsmøtene i Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite anbefales det å dukke opp på informasjonsmøtet.

Det ekstraordinære årsmøtet i Vålerenga Fotball Elite er aldri så lite historisk. Det er det første årsmøtet i den nye klubben, så er du medlem så stiller du opp. Eventuelt må du sørge for at andre kan bruke din stemme ved å gi dem fullmakt, hvis du ikke bare stilltiende samtykker da. Det er også en mulighet.

Så til postnummer 3050

En felles VPN redaksjon uttrykker det så vakkert:
«Brann rykka ned. Det er ikke særlig trist. Vi er dog litt overraska over enkelte reaksjoner. ‘Tippeligaen er en attraksjon fattigere er for eksempel noe som har dukka opp. Om det er sånn at de store laga (i den grad Brann er et stort lag) ikke skal rykke ned så kan vi jo bare drite i å spille serie. Tippeligaen er ikke bare for Oslo og tettstedene i utkant-Norge (som Bergen), den er også for landsbyene (som Mjøndalen). Elsker du noen må du stå for det. Elsker du Vålerenga gjør du nettopp det. Hater du noen må du stå for det. Hater du Brann gjør du nettopp det. Da kan du ikke si at du hater dem, men du vil ikke at de rykker ned. Vi ønsker dem alt vondt, og igår var en fin dag.»
Ferdig snakka. Eller nei forresten ikke. Vi hang oss opp i dette med tap av attraksjon i Tippeligaen ved at Brann rykka ned. Makan til nonsens skal man leite lenge etter. Tippeligaen har blitt et par attraksjoner rikere nå. Vi får opp Mjøndalen i serien, og med på kjøpet som en fabelaktig bonus og berikelse for hele Tippeligaen følger Vegard Hansen med på kjøpet. Det var liksom ingen tvil om at Mjøndalen kom til å vinne kvalik-kampene. Det lå i lufta i lang tid. At oddsen gikk gjennom i går med klar Hjemme til Mjøndalen satte bare den deilige spikeren i kista enda bedre på plass.
I kampens hete og fortvilelse over eget lags prestasjoner har vi stor forståelse og sympati med ekte supportere som feller en tåre, tviholder seg til lua og lar grimasene tale sitt eget språk. Det vi derimot ikke har noen som helst forståelse for er at det fyres av bluss som kastes inn på banen i den eneste hensikt å stoppe kampen og ødelegge et forholdsvis dyrt kunstgress, samt å fyre av knallskudd og at suppportere flyr på sine egne meningsfeller som står på plassene ved siden av. Hvis man ikke skjønner at man setter sin egen klubb, supportergruppering og by i vanry av slike handlinger så har men at så stort personlig mentalt problem at man bør skånes for sin egen oppførsel. VPN håper inderlig at drittsekken som fikk trynet på TV i beste sendtid i det han tenner på blusset, holder det i noen sekunder og så slenger det ut på kunstgresset får så det svir i form av bøter og utestengelse. Det samme gjelder for de to unge herrer som begynner å slå og knuffe på en godt voksen kar som prøver å snakke blusserne til vettet. Vi kommer ikke til å savne dere i tippeligaen, ikke laget Brann, ikke SK Brann som klubb og ikke skarrepakket av noen undermåls supportere. Lykke til mot Åsane og Nest Sotra i 2015, vi tror dere kommer til å slite der også.
Ishockey er seigpining
Nå orker snart ikke denne dagbokskribenten å se på Vålerenga spille hockey mer. (I hvert fall ikke på et par dager). Sånn har jeg tenkt i en del kamper i høst / vinter, og nå håper jeg bare at vi rir av oss elendigheten og feier all motstand til side i sluttspillet. Bøtta skal til Jordal, selv om det blir uten Bonsa, som selvfølgelig scora et deilig mål for Tappara i debutkampen. Uten at det hjalp på sluttresultatet.

En kommentar til «Dagboka torsdag 27.november 2014»

  1. Er faktisk helt enig med forfatter her. Måten enkelte av Branns supportere taklet følelsene på, minner meg om da jeg satt i sandkassa i barnehagen og pælma spaden min på en annen unge som lagde ei bedre sølekake enn meg. So long, suckers!

Legg igjen en kommentar