Dagboka onsdag 26. november 2014

Vålerenga og Klanen ønsker ikke sluttspill. Iskrigerne tar dem på ordet Seriesystemet Klubb og Klan er enige med VPN om at alle forslag til sluttspill (eller play-off på fint) er dødfødt. Et enkleste er det beste. Basta. Klubben vil helst ha 12 klubber i trippel serie – supporterne vil helst ha 14 i dobbel. Klubbens … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. november 2014»

Vålerenga og Klanen ønsker ikke sluttspill. Iskrigerne tar dem på ordet

Seriesystemet
Klubb og Klan er enige med VPN om at alle forslag til sluttspill (eller play-off på fint) er dødfødt. Et enkleste er det beste. Basta.

Klubben vil helst ha 12 klubber i trippel serie – supporterne vil helst ha 14 i dobbel. Klubbens alternativ gir 33 kamper, supporternes 26 mens 16-klubbserien vi sliter med nå har 30 kamper.

I Sverige blir Erik Hamrén hotad till livet efter utspelet om utvide Allsvenskan:

– Jag tror först och främst att vi måste få fram en längre säsong. Det är det första steget.

Han tänker inte ekonomiskt eller på publiken, han fokuserar bara på det sportsliga.

Är det viktigaste det sportsliga eller att vi har ex antal människor som är där och tittar på? Jag pratar sportsligt. Ekonomiskt är det kanske viktigare att göra som vi gör nu men vi måste titta på det sportsliga, säger han til Aftonbladet

Les også: Vålerenga Fotball ønsker ikke sluttspill (vif-fotball.no)

VFE – Vålerenga Fotball Elite – og Klanen er samstemte skrives det, bortsett fra uenigheten om 12 kontra 14 klubber. Jepp, samstemthet kan være så mangt.

Kleskoder og olje
Statsministera vår prøvde å være kul og stilte med Brannskjerf på cupfinalen mellom Odd og Molde. Nesten som å spise svineribbe med hvit saus. Åge Hareide slo et slag for dyremishandling med ny Canada Goose anorakk i NRK-studio. Eller ville han bare markere en gang for alle at han er en gås? Holdt det ikke med analysen hans av norske fotballspillere, at de er blitt så dårlige på grunn av oljen:

– Det norske samfunnet har endret seg mye mer enn det svenske. Og der kommer oljen inn.

Mulig han har et poeng, men vi legger nå heller skylda på hårgele

Les også: Mener svenske fotballspillere er mer ydmyke (VG-sporten)

Vi vil alltid værra der
Ingenting går etter planen for iskrigerne våre i år, men vi er der alltid. Det er dagens oppkomlinger som har grunn til å frykte framtida selv om dem trur dem er svære nå

Vålerenga i dag
Se på Zebra kl 19 om vi slipper å reise til Bergen neste år

Legg igjen en kommentar