Dagboka fredag 21.november 2014

Vi har store forventninger til denne dagen. Det handler ikke bare om at det er helg, taco, øl og hele gullrekka på NRK, men også om at det luktes at noe er på gang. Vi tar tempen på fredagen, og bittelitt hockey da. Forventninger, og ubekreftede sannheter Sånn passelig utpå ettermiddagen i går sendte Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21.november 2014»

Vi har store forventninger til denne dagen. Det handler ikke bare om at det er helg, taco, øl og hele gullrekka på NRK, men også om at det luktes at noe er på gang. Vi tar tempen på fredagen, og bittelitt hockey da.

Forventninger, og ubekreftede sannheter

Sånn passelig utpå ettermiddagen i går sendte Vålerenga Fotball ut innkalling til pressekonferanse. Det er her vi starter å søke etter spor som kan fortelle oss mer om hvor lukta om at noe er på gang kommer fra. Vi hadde allerede googlet etter nyheter om klubben, spillere, trenere og penger da denne innkallinga tikka inn i mailboksen. Joda, vi hadde funnet noen spor og tråder på nett som fortalte om at Høgh anser seg sjøl som ferdig i klubben, og henviser til at han får spille lite, mye på grunn av dårlig kjemi med Rekdal. Vi kan vel også anta at det med lite spilletid har med de manglende  kvalitetene hans å gjøre? Vi hadde forhåpninger til Høgh da han kom, men håpet svant ettersom han ikke bidro til å løfte bakre firer opp noen nivåer. Det virket også som om han ikke helt var på nett kommunikasjonsmessig med de tre andre der bak. I følge ham selv er han i dialog med en ny mulig klubb, som vi håper faktisk betaler litt for ham så han ikke må kastes ut gratis. Uansett, lykke til videre!

OK, vi fortsatte sporsøket etter rykter og nyheter og ramlet over noen artikler fra 100 % Sport som kunne fortelle at Berre, Langer og Larsen forlenger med klubben. Det er gode nyheter, Berre kjenner vi kvalitetene til, og vi håper at Larsen og Langer løfter seg et par hakk i 2015. Om artiklene forteller sannheten vet vi ikke akkurat nå, men erfaringsmessig kommer det sikkert noen bekreftende ord fra Valle i løpet av kort tid.

Så var det bare å fortsette detektivarbeidet. Var det mulig å finne ut noe sted om Rekdal endelig har funnet signeringspennen? Og får han forsterkninger i trenerteamet? Den som leter finner, i hvert fall ubekreftede innlegg på nett, aviser og i ryktemiljøer. Vi fant vi også. Vi fant faktisk ut at det blir ikke Kent Bergersen som blir Rekdals assistent. Neida, i følge ryktene så blir det Morten Tandberg, mannen som har løftet vestkantlaget med så lite publikum at de kan samles i en minibuss og så dårlig stadion at for å tilfredsstille kravene til belysning på kveldstid så kaller de inn 10 Teslaer fra Nesøya med fjernlysa retta mot kunstgresset på Kadettangen, til nesten å spille i eliteserien. Vålerenga har visstnok fulgt mirakelmannen Tandberg tett i høst for å se om han er mann nok til å stå ved Rekdals side på Valle. Han er visstnok veid og funnet verdig. Dette er altså fremdeles ubekreftet, også det inntil videre.

Så var det Rekdal sjøl da. Han har visstnok også funnet ut at med Trøim på plass så kan han fremdeles pendle mellom Hamar og Valle og støtte den norske stat med en formue i bompenger daglig. Han vil fullføre prosjektet han er så godt i gang med, og han vil løfte Vålerenga til den storheten klubben skal være. Rekdal signerer sannsynligvis papirene med kameraer tilstede, noe annet ville sannsynligvis være mindreverdig. Altså er heller ikke dette bekreftet, inntil videre.

OK, vi får ikke jobb i Kripos. Såpass dårlige etterforskere og sporhunder er vi, men vi synes det er vår plikt og vårt kall å søke informasjon om klubben vi er så heldige å være en del av. Og en sjelden gang deler vi ubekreftede «sannheter» med dere. En slik sjelden gang er i dag, inntil videre, og inntil alt dette er bekreftet.

Faen, vi glømte en ting! Kjetil Wæhler er visstnok tilbake! Ubekreftet, selvfølgelig.

Hockey

Hockey mot Skauen på skauen er en lidelse. Når Olsson, Laliberte og Frøshaug klarer å putte fire i buret i løpet av 39 minutter og vår kjære Ihnacak putter ett så sliter vi. Det er ikke nødvendig å fortelle dere det, såpass skjønner vi. Men å ydmykes mot en konstruksjon av et hockeylag er vondt. Selv om det bare er mot bittelille Lørenskog. Det hadde vært verre om det var mot Storhamar. Vi rister det av oss, sliper skøytene og ser frem mot neste kamp og lar oss heller underholde av #Iskrigerne på tv.

I kveld…skal vi glede oss over at ubekreftede sannheter og rykter kanskje går i oppfyllelse. God helg!

En kommentar til «Dagboka fredag 21.november 2014»

  1. I og for seg helt ok å ikke gi tre unggutter som ikke har imponert nevneverdig ny kontrakt, men hvilket signal er det egentlig man sender når en for lengst ferdigspilt Morten Berre er ønska med videre?
    Visste ikke at vi hadde så god råd…og er junioravdelinga vår virkelig så dårlig?
    Helt håpløst, Rekdal og VIF.

Legg igjen en kommentar