Dagboka tirsdag 18. november 2014

November er 30 dager til ende med mandag. Allikevel står vi opp, kun for å gi deg Dagbok om Klubben i mitt hjerte, iskrigerne, Sebastian Mila og andre som ikke finner sin faste plass i Vålerenga. Klubben i mitt hjerte Vi har sovet i timen og konsekvensen er at storheter som Sjetne, Rygge Bryteklubb og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. november 2014»

November er 30 dager til ende med mandag. Allikevel står vi opp, kun for å gi deg Dagbok om Klubben i mitt hjerte, iskrigerne, Sebastian Mila og andre som ikke finner sin faste plass i Vålerenga.

Klubben i mitt hjerte

Vi har sovet i timen og konsekvensen er at storheter som Sjetne, Rygge Bryteklubb og Ishockeyklubben Stavanger ligger fora Vålerenga i Dagbladets konkurranse «Klubben i mitt hjerte». Siden dette er en rein avstemningskonkurranse  sier det noe om hvilken klubb som mobiliserer flest tilhengere til å klikke. Også her har Vålerenga blitt en dumbo etter å ha briljert i konkurransen gjennom flere år.

Heldigvis har vi til og med fredag på å reise kjerringa, her kan det stemmes på alle Vålerengas klubber (på samme dag) og man kan stemme hver enda dag. Har du tilgang på litt forskjellige nettverk og enheter skal man ikke se bort fra at du kan stemme på alle Vålerengas klubber flere ganger på samme dag. Prøv!

Her er lista:
Vålerenga Fotball Elite
Vålerenga Ishockey Elite
Vålerenga Fotball
Vålerenga Ishockey
Vålerenga Basket
Vålerenga Håndball
Vålerenga Amerikansk Fotball
Vålerenga Innebandy klubb
Vålerenga Ski
Vålerengafamiliens Vertshus AS B.I.L.

Her er det viktig å huske at konkurransen er lagt opp med klasser på en slik måte at svært få av disse laga konkurrerer med hverandre, derfor stemmer du og du stemmer med god samvittighet på alt!

Unggutter ut av rekka

Et gammalt munnhell sier at tidligere Vålerengaspillere alltid scorer mot Vålerenga når de spiller mot stoltheten fra Oslo øst. Aller helst avgjør de kampen og. Det kan godt være dette stemmer, selv om vi ikke har sjekka fakta, men det betyr ikke at vi kan beholde hver eneste spiller som loffer rundt på Valle fra tid til annen. Vi veit også at små marginer skal til for å lykkes i fotballen. Helt i dag, skurk i morgen og lite i mellom. For noen spillere løsner det overraskende sent og andre spillere trenger akkurat det tuppet i ræva det er å ikke få kontrakt med moderklubben for å ta steget i det gode selskap.

Sånn var det med Sebastian Mila. Nettavisen omtaler ham som en flopp i Vålerenga, det kan ikke Dagboka huske ham som. Derimot er vi enige i at han ikke helt leverte som forventet selv om han var god. Sju år seinere har han etablert seg som spiller i Polen og scorer mål som innbytter for det polske landslaget. Sju år skulle det altså ta, kunne Vålerenga venta så lenge?

Hvor lang tid det vil ta før Ali Iqbal, Mathias Blårud, Markus Brændsrud og Fitim Kastrati klinker til kan ingen vite. Sikkert er det at de ikke lenger får være en del av Vålerenga fremover. Til klubbens sider sier Kjetil Rekdal– Dette er alle talenter som har muligheten til å lykkes videre. Det er trist å la dem gå, men vi må gjøre plass til de som er enda yngre, og som kanskje har enda større potensiale til å lykkes i framtida. På en side er dette rasjonelt, på en annen side får man liksom aldri etablert spillere fra egne rekker på A-laget dersom man alltid skal gjøre plass for noen som kan bli bedre, kan lykkes bedre i fremtida og er yngre.

Iqbal og Blårud trener denne uka i Fredrikstad og Dagboka kan ikke annet enn å ønske dem alle lykke til videre.

Iskrigerne

TV-serien går hver kveld, mandag-torsdag på TV2 Zebra. Gårsdagens i reprise 20:30 og kveldens splitter nye episode 21:00.

Torsdag 27. november, årets viktigste dag

Denne dagen blir det maratonmøter på Valle:
18:00-18:45 Åpent informasjonsmøte
19:00-19:55 Ekstraordinært årsmøte, Vålerenga fotball
20:00-21:00 Ekstraordinært årsmøte, Vålerenga fotball elite
Alt foregår i kantina på Valle, Innspurten 16. Sakspapirer og mer informasjon er på klubbens sider, vi vil bare sikre oss at du holder denne kvelden ledig i din kalender.

Legg igjen en kommentar